EzraeeI ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: ببنید این باگی هس که من به کسی خوردم و بجای اینکه پرت شم چند بار اتفاق میفته گیر میکنم تو زمین بد جالب اینه که ادمین خودش رومن تلپرت کرد خودشم گیر کرد یعنی دراین حد این باگ بد و رومخ هس ممنون میشم پیگیری کنید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://imgurl.ir/uploads/n217963_-.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ببنید بنظر من این باگ اگر درست نشه خوب خرابی به بار میاره مثلن این باگ واستون اتفاق میفته بد گبر میکنید و ادمین جواب نمیده بد باید چیکار کنید حتا هلپر ها هم نمیتونن کمکی بکنن این به نظر من باید درست شود برای افرادی که در تاپیک های گزارشات شرکت می کنند: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 مشکل بازیه که با یه Report/ ساده حل می شه Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 سلام باگ نیست نهایتش ادمین نبودم ریلوگ مشکل رو حل میکنه یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در March 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 6 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: سلام باگ نیست نهایتش ادمین نبودم ریلوگ مشکل رو حل میکنه ببنید این یه باگ نی اصلن درست هس خوب ولی چرا باید که من به یکی بخورم پرت نشم ولی گیر کنم اون دفه گیر کردم ولی این یه دایره دور خودم میچرخیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 2 دقیقه قبل، EzraeeI گفته است: ببنید این یه باگ نی اصلن درست هس خوب ولی چرا باید که من به یکی بخورم پرت نشم ولی گیر کنم اون دفه گیر کردم ولی این یه دایره دور خودم میچرخیدم والا مایی که 3-4 ساله اینجا پلی میدیم همچین چیزی ندیدیم یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در March 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 3 ساعت قبل، OmidGH گفته است: والا مایی که 3-4 ساله اینجا پلی میدیم همچین چیزی ندیدیم بله ندیدی چون هواست نبود یا مگفتی مهم نی منم دارم 2سال پلی میدم ولی خوب باگ ها دارن زیاد میشن عزیزم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alir ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 موافقم+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 درود برای رفع این باگ باید یکبار از موتور پیاده شده و دوباره سوار موتور بشید تا حل بشه. موفق باشید 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 16 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16 با سلام و درود خدمت شما. گزارش تکراری/باگ سمپ این مورد سال ها هست که وجود داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 به نام خداوند متعال درود خدمتِ @EzraeeI عزیز! از اینکه برای گزارش باگ اقدام کردهاید، سپاسگذاریم! موردی که گزارش کردهاید، باگ مپ محسوب شده که این مورد از باگها فعلاً بررسی نخواهند شد. در مورد سوالی که پرسیدید که چگونه باید این مورد را حل کرد، میتوانید از بازی یک بار خارج شده و مجدداً وارد شوید/یک بار از وسیلۀ نقلیه پیاده شده و مجدداً سوار آن شوید/از طریق Report/ با ادمینهای آنلاین در سرور ارتباط برقرار کنید. از دوستانی که در این تاپیگ شرکت کردهاند، بابتِ توضیحاتشان متشکریم. روزتان بخیر، خدانگهدارتان. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 51 دقیقه قبل، Azure گفته است: به نام خداوند متعال درود خدمتِ @EzraeeI عزیز! از اینکه برای گزارش باگ اقدام کردهاید، سپاسگذاریم! موردی که گزارش کردهاید، باگ مپ محسوب شده که این مورد از باگها فعلاً بررسی نخواهند شد. در مورد سوالی که پرسیدید که چگونه باید این مورد را حل کرد، میتوانید از بازی یک بار خارج شده و مجدداً وارد شوید/یک بار از وسیلۀ نقلیه پیاده شده و مجدداً سوار آن شوید/از طریق Report/ با ادمینهای آنلاین در سرور ارتباط برقرار کنید. از دوستانی که در این تاپیگ شرکت کردهاند، بابتِ توضیحاتشان متشکریم. روزتان بخیر، خدانگهدارتان. خیلیم عالی Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در March 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 6 ساعت قبل، Azure گفته است: به نام خداوند متعال درود خدمتِ @EzraeeI عزیز! از اینکه برای گزارش باگ اقدام کردهاید، سپاسگذاریم! موردی که گزارش کردهاید، باگ مپ محسوب شده که این مورد از باگها فعلاً بررسی نخواهند شد. در مورد سوالی که پرسیدید که چگونه باید این مورد را حل کرد، میتوانید از بازی یک بار خارج شده و مجدداً وارد شوید/یک بار از وسیلۀ نقلیه پیاده شده و مجدداً سوار آن شوید/از طریق Report/ با ادمینهای آنلاین در سرور ارتباط برقرار کنید. از دوستانی که در این تاپیگ شرکت کردهاند، بابتِ توضیحاتشان متشکریم. روزتان بخیر، خدانگهدارتان. عشق منی ممنونم از شما و از دوستان عزیزم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 18 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 درود ممنون بابت گزارشتون. ممنون از توضیحات @Azure عزیز. بسته شد. 1 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده