Fayez ارسال شده در March 14 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اطلاع ندارم که این موضوع باگ درست هستش ولی گفتم اطلاع بدم زمانی که بعد از Smoke/ دکمه ی G رو میزنید سوار ماشین وقتی بشید باگ میخورید پیاده میشید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم):.. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): Smoke/ سپس G بزنید میبیند سوار میشید سپس پیاده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 14 ساعت قبل، Fayez گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اطلاع ندارم که این موضوع باگ درست هستش ولی گفتم اطلاع بدم زمانی که بعد از Smoke/ دکمه ی G رو میزنید سوار ماشین وقتی بشید باگ میخورید پیاده میشید - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم):.. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): Smoke/ سپس G بزنید میبیند سوار میشید سپس پیاده سلام و درود اینو چک کردم برای منکه پیش نیومد شاید مشکل یه چیز دیگست یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 (ویرایش شده) 3 ساعت قبل، OmidGH گفته است: سلام و درود اینو چک کردم برای منکه پیش نیومد شاید مشکل یه چیز باگ رو درست انجام ندادید. ویرایش شده March 15 توسط Fayez لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 15 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: باگ رو درست انجام ندادید. شایدم از اون باگاست که بگیر نگیر داره یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 15 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 15 2 ساعت قبل، OmidGH گفته است: شایدم از اون باگاست که بگیر نگیر داره Click لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 در ۱۴۰۲/۱۲/۲۵ در 20:56، Fayez گفته است: Click اینو دوباره چکش کردم اشتباهت اینه انیم Hide رو میزنی بجاش راست کلیک کن و دیگه به این مشکل بر نمیخوری یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 10 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: اینو دوباره چکش کردم اشتباهت اینه انیم Hide رو میزنی بجاش راست کلیک کن و دیگه به این مشکل بر نمیخوری ای خدا داداش من Hide زدم زودتر Anim Smoke بره تا زودتر باگ رو بزنم داخل اون تست های بعدی هم که دیدی Hide نزدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 17 اشتراک گذاری ارسال شده در March 17 3 دقیقه قبل، Fayez گفته است: ای خدا داداش من Hide زدم زودتر Anim Smoke بره تا زودتر باگ رو بزنم داخل اون تست های بعدی هم که دیدی Hide نزدم منکه هرقد اسموک زدم و سوار شدم به این باگ بر نخوردم یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 19 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 19 درود، ممنون بابت گزارشتون. این مورد باگ نیست. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده