UFC ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:خدا • توضیحات: سلام 1 march لیدر این فکسن اولویت بندی کرد و من اولویت ۱۷ بودم تا امروز از همه تست گرفت اما از من نگرفت امروز بهش کال دادم گفتم تو وقتی من تو اولویت ام و بتید تست بگیری تست بگیر بعد دوباره اولویت بندی کن گفت بیا اچ کیو تا تست بگیرم رفتم تا سوال ۱۲ با ۳ تا av همچی اوکی بود یدفعه گفت به من گفتن تو رو ریجکت کنم و بعد ریجکت کرد هر چقدر دلیل رو پرسیدم جواب ندادو رفت • مدارک (فیلم یا عکس): از لیدر گرفته شه و مبتونید در بخش درخواست عضویت ببینید 1 TheKillers Im the best لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @taking شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیست. 13 ساعت قبل، taking گفته است: گفت بیا اچ کیو تا تست بگیرم رفتم تا سوال ۱۲ با ۳ تا av همچی اوکی بود یدفعه گفت به من گفتن تو رو ریجکت کنم و بعد ریجکت کرد هر چقدر دلیل رو پرسیدم جواب ندادو رفت از این مورد مدرک ارائه نداده اید. نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) +موفق باشید. +بسته شد. 1 I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده