Bullet ارسال شده در March 11 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: در محیط get job یک سازه عجیب به چشم میخوره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/ea8310_24AGSA-۲۰۲۴-۰۳-۱۰-۲۱-۲۵-۳۲.mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم ولی فکر کنم فقط رو Androide چون از دو سه نفر پرسیدم که رو android بودن این اتفاق افتاده تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در March 11 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11 درود این سازه در نسخه اصلی به صورت یک کارخانه وجود داره که در سرور حذف شده احتمالا شما دچار Desync شدید و این سازه نیمه لود شده براتون که بازم عجیبه من خودم با اندروید امروز این سمت رفتم همچین موردی رو ندیدم میتونید بگید قبلش دقیقا دچار Desync شدید یا کار خاصی کردید یا خیر؟ 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در March 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 خیر امکان نداره چون من هروقت وارد بازی میشم میرم اونجا همین سازه رو میبینم تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 یا حضرت عباس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 (ویرایش شده) درود. بنده تست کردم برای خودم همچین مشکلی نبود. اما در چند روز اخیر من با Helpme مواجه شده بودم که همین مشکلو داشت و میگفت که نمیتونه از این جلوتر بره. احتمالا Desynce (DC) هستید. ویرایش شده March 13 توسط AmirMamad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 18 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 18 درود، ممنون بابت گزارشتون. گزارش شما تکراری است. این مورد در دست بررسی است. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده