رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ JB

UFC

ارسال‌های توصیه شده

عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: .DarkHeart..png

- توضیح کامل باگ:  سلام من داشتم jb میدادم وقتی ۱۲ ضربه رو زدم رفتم بیرون بعد ۱ ثانیه برگست jail دوباره با یک ضربه بیل رفتم بیرون اما ماشین خیلی دور بودو تو مسیر superman من رو کیل کرد و این که ماشین دور بود باعث شدjb ناموفق باشه

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم نیست

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم 

وقتی ۱۲ ضربه رو میزنیم در جا داخل ماشین spawn بشیم

TheKillers

.DarkHeart..png 

Im the best

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱۴۰۲/۱۲/۲۰ در 06:09، Fayez گفته است:

گزارش تکراری.

عرفان داداش من اخر متوجه نشدم این باگه یا شانسیه یبار تو ماشین اسپان میشی یبار پشت فنس جریانش چیه منطقه خاصی و باید بیل بزنی؟

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، KayKo گفته است:

عرفان داداش من اخر متوجه نشدم این باگه یا شانسیه یبار تو ماشین اسپان میشی یبار پشت فنس جریانش چیه منطقه خاصی و باید بیل بزنی؟

باگ نیست، سیستمش اینطوره، وقتی یه کاپ بیرون حیاط منتظرته مستقیم وارد ماشین میشی تا فرصت فرار داشته باشی، ولی موضوع Spawn ماشین ها شانسیه و این مورد رو ما گزارش کردیم که ماشین جلوی فرد ظاهر شه بهتره

ویرایش شده توسط Fayez
لینک به دیدگاه

این مورد بیشتر کمبود تنوع در اسکریپت محل اسپاون ماشینه تا باگ

من مورد مشابه این پیش اومد دوبار خواستم فرار کنم ماشین هر دوبار از یه جا اومد اما محل خروج من متفاوت بود

بهتره محل اسپاون ماشین بر اساس محل خروج افراد باشه

OmidReza.png

dc9418_24download.png

یا حیدر کرّار            

لینک به دیدگاه

این مورد باگ نیست؛ 

اگر شما نفر دوم که بعد اون کسب که تو JB  کشته شده JB  بدید خود به خود توی ماشین Spawn میشید که شانسه فرار داشته باشید

TerrorisT BaX Is BesT                  8fc512_2433f502-24image-gif-ba819066df29

UnCerTaiN.png

8fc512_2433f502-24image-gif-ba819066df29

:My Bro

Terror.png

2024 - 2022 ©

لینک به دیدگاه

• توسعه دهنده

درود، ممنون بابت گزارشتون.

این مورد تکراری است.

بسته شد.

COMFORTABILITY KILLS

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...