HajMamad ارسال شده در June 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2018 @imARMAN درخواست عضویت شما رد شد. شما در حال حاظر در اقلیت School Instructor هستید. موفق باشید. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliJoker ارسال شده در June 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:تو 17 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرم تو کار خودمه خدا رو شکر و کاری به کار کسی ندارم.پی کاری رو که بخوام انجام بدم می گیرم(بازم خدا رو شکر) • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هرچقدر وقت شه خیلی کم بخوام بازی کنم 1 یا 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 10 صبح تا 8و9 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من خیلی وقت بود بازی نمیکردم و یادم نیست فکشن قبلیم چی بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چند سال پیش که بازی می کردم میخواستم یه فکشن مهمی مثل گارد و اف بی آی و پی دی برم چند سری سعی کردم نشد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم این کار رو • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ هروقت کاری داشته باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در June 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2018 @AliJoker درخواست عضویت شما تائید شد. آماده تست باشید. • 10 سوال از قوانین عمومی سرور. • 10 سوال از قوانین National Guard • 25 سوال از قوانین دسته ویژه. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در June 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با نظم و قانونمند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستام هستن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در June 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2018 @Aghanim درخواست عضویت شما رد شد. شما در حال حاظر در اقلیت Triads Mafia هستید. موفق باشید. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در June 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با نظم و قانونمند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستام هستن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در June 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2018 @NiGhTSTAR درخواست عضویت شما تائید شد آماده تست باشید. • 10 سوال از قوانین عمومی سرور. • 10 سوال از قوانین National Guard • 25 سوال از قوانین دسته ویژه. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در June 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21• اسم واقعی: حسین• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با نظم و قانونمند• روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 21:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستام هستن• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در June 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2018 @HosiDark درخواست عضویت شما تائید شد, آماده تست باشید. • 10 سوال از قوانین عمومی سرور. • 10 سوال از قوانین National Guard • 25 سوال از قوانین دسته ویژه. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Routin ارسال شده در June 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با نظم و قانونمند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عدم وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستام هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول BLOOD AGENT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در June 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2018 @Aghanim درخواست عضویت شما تائید شد, آماده تست باشید. • 10 سوال از قوانین عمومی سرور. • 10 سوال از قوانین National Guard • 25 سوال از قوانین دسته ویژه. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TiredBoy ارسال شده در June 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: هادی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ،با عشق،برنامه ریز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 15 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 24:00 -7:00 و...... • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از دسته ویژه خوشم میاد(همه اینو میگن) • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول ..Live for ourselves not for showing that to others.. ..براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران.. TiredBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در June 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2018 @hadiys7 درخواست عضویت شما تائید شد, آماده تست باشید. • 10 سوال از قوانین عمومی سرور. • 10 سوال از قوانین National Guard • 25 سوال از قوانین دسته ویژه. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در June 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب مهربان ارام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 15 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 24 ساعت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قوانین اگاه هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leopard ارسال شده در June 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان - صبر -خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): عصر ساعت ( 16:00 تا 18:00 ) و مغرب ( 19:00 تا 20:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ برای کسب تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لا اله الا الله لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در June 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2018 @NiGhTSTAR درخواست عضویت شما تائید شد, آماده تست باشید. • 10 سوال از قوانین عمومی سرور. • 10 سوال از قوانین National Guard • 25 سوال از قوانین دسته ویژه. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImBadBoy ارسال شده در June 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و بامرام و اهله رفاقت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):10:00- 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی زیاد از فکشن قبل • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه ی شدید به کاپ مخصوصا NG • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا علاقه ی شدید به این فکشن دارم و میدانم در اینجا موفق ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Professor ارسال شده در June 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون فعال شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب تجربه و علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکر میکنم بتونم توش موفق بشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ho3yn ارسال شده در June 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب بامرام باجنبه وظیفه شناس? • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5الی6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): دقیق نمیدونم 12:00الی14:00 17:00الی21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به فکشن کاپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ وظیفه شناسم و از بیکاری در میام? • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 نقل قول ☆ زشتے مے تونـہ حل بشـہ اما حماقت ابـבیه ★ ★ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در June 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2018 (ویرایش شده) @King3 درخواست عضویت شما رد شد. شما در حال حاظر در اقلیت Triads Mafia هستید. @MRKBAD @Matthew @hossein81 - درخواست عضویت شما تائید شد, آماده تست باشید. • 10 سوال از قوانین عمومی سرور. • 10 سوال از قوانین National Guard • 25 سوال از قوانین دسته ویژه. ویرایش شده June 15, 2018 توسط PrestiGe نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohmmadmahdi ارسال شده در June 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2018 . عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پلیر خوب و باشخصیت و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 18:00 , 11:00- 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون حوصله ام سر رفته بود و لیدر زیاد رسیدگی نمیکرد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): من واقعا پلیس رو دوست دارم و فک میکنم جای مناسبی برای منه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پلیسو دوست دارم و من از لول 1 میخواستم بیام پلیس NG • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jason ارسال شده در June 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری": • سن واقعی: 16• اسم واقعی: جیسون• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، خوش رفتار، با ادب، مَردِ وظیفه، صبور و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی بیشتر از 4 - 5 ساعت.• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 12:00 تا 17:00.• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تقریبا متروک شده بود. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ هر جا بری باز هم هیچ جایی مث خونه ی خود آدم نمیشه، بیشتر وقتم رو داخل Department گذروندم و مخصوصا گارد ملی. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ داخلش تجربه دارم و به اوضاعم میخوره (از لحاظ نظم، فعالیت و ...). • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد. نقل قول ⌈☠ Cold Void ☠⌋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در June 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2018 @mohmmadmahdi درخواست عضویت شما رد شد. شما در حال حاظر تنبیه اقلیت (FP) دارید. موفق باشید. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در June 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2018 @Jason - درخواست عضویت شما تائید شد, آماده تست باشید. • 10 سوال از قوانین عمومی سرور. • 10 سوال از قوانین National Guard • 25 سوال از قوانین دسته ویژه. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohmmadmahdi ارسال شده در June 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2018 . عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پلیر خوب و باشخصیت و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 18:00 , 11:00- 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون حوصله ام سر رفته بود و لیدر زیاد رسیدگی نمیکرد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): من واقعا پلیس رو دوست دارم و فک میکنم جای مناسبی برای منه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون پلیسو دوست دارم و من از لول 1 میخواستم بیام پلیس NG • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 2 نقل قول گزینه ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.