FireFang ارسال شده در یکشنبه در 17:35 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 17:35 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 12 • اسم واقعی: عرشیا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان بازی گوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 تا 4 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون علاقه ی زیادی به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول :My Account :My Friends https://uploadkon.ir/uploads/6b2f04_24IMG-20241204-153247.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealKratos ارسال شده در یکشنبه در 18:24 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:24 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۹ • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور - کاربلد - پایبند به قوانین - کاری - کمک کننده - توانا بر انجام وظیفه و زدن اکتیویتی - یاری رسان - برخورد با احترام نسبت به سایر بازیکنان - علاقه به سایر اعضا و همکاران مهربون، صادق، با ادب، خوش اخلاق، متعهد، صبور، اجتماعی، با مرام، با معرفت، آشنا با کار تیمی. تمام تلاشم رو برای بهتر شدن در هر چیزی که انجامش میدم میکنم. با هیچ کسی مشکل و دشمنی ندارم. کاملا پایبند به قوانین هستم. مسئولیت پذیر نسبت به انجام کار ها. سریع و پر سرعت در انجام فعالیت های مربوطه. کاری به کار کسی ندارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 _ 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:یادم نمیاد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رفتن به دسته ویژه و تنوع ، علاقه ی زیاد من به این اقلیت و اینکه دوستام در این اقلیت حضور دارن و بی حاشیه بودنِ اقلیت، به نگهبانی علاقه یِ خاصی دارم، به وسیله های اقلیت علاقه دارم، به HQ علاقه دارم، به رنگِ اقلیت علاقه دارم، به شخصیت های اقلیت علاقه دارم، به اسمِ اقلیت علاقه دارم و دلیل اصلیِ عضویتم همین است • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست که میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CrazieR ارسال شده در یکشنبه در 18:38 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:38 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: من علاقه ی زیادی به دسته ی ویژه دارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ صبح تا ۶ بعد از ظهر. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:Fp60 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): آدمی باهوش و سخت کار. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پرکار ، پر انرژی ، با ادب ، و سخت کوش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول ★✧𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑺𝒐𝒏𝒔 𝑶𝒇 𝑨𝒏𝒂𝒓𝒄𝒉𝒚✧★ 𝑨𝒏𝒅 ☆★𝑰'𝑳𝒊𝒌𝒆 𝑩𝒍𝒐𝒐𝒅★☆ :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در یکشنبه در 21:32 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:32 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان، خلاق، هدفمند، متعهد، پرانرژی، دوستانه، مسئولیت پذیر، باهوش، خوش فکر، وفادار، باشعور، انگیزشی، جدی، همراه، مشتاق، ایده پرداز، پیگیر، قوی، متواضع، مسئولیت شناس، صبور، صادق، گلچین کننده، دقیق، خوش قول، جاودانه، مثبت، پر انگیز، اجتماعی، ویدا و دلسوز. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبود تایم به میزان لازم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): زیرا این فکشن، خصوصیات تعهد، شجاع، عادلانه، مسئولیت پذیر، تحقیق کننده، حرفه ای، حازم، صبور، قانون ادار، انعطاف پذیر، همکاری کننده، منظم، خوش رو، دارای استعداد ارتباطی، سریع و عملگرا، پایبند به اصول و اخلاق، حاکم بر خودکنترلی، تجربه بالا، حل مسئله کننده، دقیق، دارای شخصیت قوی، حواشی پذیر، عملگرا، دارای قدرت فکر و تصمیم گیری، خوش برخورد، تاثیرگذار، حاکم بر استرس، خلاق و هماهنگ کننده را دارد. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا من فکشنی که، خصوصیات تعهد، شجاع، عادلانه، مسئولیت پذیر، تحقیق کننده، حرفه ای، حازم، صبور، قانون ادار، انعطاف پذیر، همکاری کننده، منظم، خوش رو، دارای استعداد ارتباطی، سریع و عملگرا، پایبند به اصول و اخلاق، حاکم بر خودکنترلی، تجربه بالا، حل مسئله کننده، دقیق، دارای شخصیت قوی، حواشی پذیر، عملگرا، دارای قدرت فکر و تصمیم گیری، خوش برخورد، تاثیرگذار، حاکم بر استرس، خلاق و هماهنگ کننده را دارد را دوست میدارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +31 ویرایش شده یکشنبه در 21:33 توسط Azure نقل قول .Stay where your heart smiles لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hoomansa ارسال شده در یکشنبه در 22:10 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:10 با سلام، نتایج درخواست های عضویت به این شرح می باشد: @Allahدرخواست شما تأیید شد. @Nimaenaدرخواست شما تأیید شد. @AmirBerLyNدرخواست شما به دلیل محروم بودن از بازی رد شد. @TKFLASHدرخواست شما تأیید شد. @Booldدرخواست شما بدلیل حضور در اقلیت دیگر رد شد. @Automatدرخواست شما بدلیل نداشتن مهارت مورد نیاز برای رنک 2 دسته متوسط رد شد. @AmirPaKaRدرخواست شما تأیید شد. @DeaResTدرخواست شما تأیید شد. @herrorدرخواست شما تأیید شد. @DeaDHerOدرخواست شما تأیید شد. @Nazarioدرخواست شما تأیید شد. @BroN2Killدرخواست شما تأیید شد. @salamدرخواست شما تأیید شد. @Niggerدرخواست شما تأیید شد. @KINGBATMANدرخواست شما تأیید شد. @Kobraaaدرخواست شما تأیید شد. @SkuiLدرخواست شما تأیید شد. @FeaRLeSSدرخواست شما تأیید شد. @AyaZدرخواست شما تأیید شد. @Terrorismدرخواست شما تأیید شد. @TriGGeRدرخواست شما تأیید شد. @Azhirدرخواست شما تأیید شد. @habsدرخواست شما تأیید شد. @amirhosseinhabibiدرخواست شما به دلیل تکراری بودن رد شد. @RobertSoNدرخواست شما تأیید شد. @Radahnدرخواست شما تأیید شد. @KrillZدرخواست شما تأیید شد. @BeheshTدرخواست شما بدلیل حضور در اقلیت دیگر رد شد. @Danirدرخواست شما تأیید شد. @SEKOTدرخواست شما تأیید شد. @FasTShoTدرخواست شما تأیید شد. @paradoxدرخواست شما تأیید شد. @AmooMetiiدرخواست شما به دلیل نداشتن (Skill Detective 5) رد شد. @Danthدرخواست شما تأیید شد. @MaDKiDدرخواست شما تأیید شد. @ROKYدرخواست شما تأیید شد. @UFCدرخواست شما تأیید شد. @Buffدرخواست شما تأیید شد. @MeHD1درخواست شما تأیید شد. @imArsalanدرخواست شما تأیید شد. @Carlosدرخواست شما به دلیل داشتن تنبیه اقلیت رد شد. @Yatoroدرخواست شما تأیید شد. @DeaTShoTدرخواست شما تأیید شد. @AmirWeaKدرخواست شما تأیید شد. @FireFangدرخواست شما تأیید شد. @RealKratosدرخواست شما تأیید شد. @CrazieRدرخواست شما به دلیل نداشتن (Skill Detective 5) رد شد. @iRoNaLDoدرخواست شما تأیید شد. @Azureدرخواست شما به دلیل داشتن تنبیه اقلیت رد شد. اولویت تست ورودی به این شرح خواهد بود: 1. Drone (54) 2. Herror (53) 3. Beloved (52) 4. TonyCruz (48) 5. FastShot (44) 6. Spidey (42) 7. weak (37) 8. Arsalaan (34) 9. Kooroush (33) 10. Neji (32) 11. Skuil (31) 12. Genral (28) 13. Rapist (28) 14. KingMostafa (27) 15. Davin (26) 16. darkheart. (26). 17. iRonaldo (25) 18. DeaRest (21) 19. Krillz (21) 20. nima_q (20) 21. Azhir (20) 22. Mrporya (20) 23. Kiyarsh (18) 24. Soton (16) 25. Terror (16) 26. mmdpheonix (15) 27. Habs (14) 28. Monster (11) 29. cop_detective (10) 30. Kratos (10) 31. Shamlo (8) 32. Beyonder (3) 33. AmirPakar (3) 34. Flight (3) 35. FireFang (3) 36. MindControl (2) 37. Excitement (1) 38. MR.Z.I.X (0) 40. mmd_TURK (0) 41. Hercule (0) نکات قابل توجه افراد قبول شده: تست ورودی شامل: 10 سوال از قوانین عمومی سرور، 15 سوال از قوانین عمومی دسته ویژه، 10 سوال از قوانین گارد و 2 تست Duel خواهد بود. (در صورتی که 3 اشتباه داشته باشید رد خواهید شد. هر باخت در Duel یک اشتباه می باشد). با شما برای هماهنگی زمان تست توسط بنده از طریق پیام خصوصی انجمن یا SMS بازی تماس گرفته خواهد شد. حتما این دو مورد را بررسی نمایید. (اولویت اول می تواند برای اعلام آمادگی با بنده مستقیما تماس بگیرد) با دنبال کردن تاپیک گزارش تست می توانید افرادی که قبول/رد شده اند را مشاهده و با توجه به اولویت های نوشته شده، برای تست آماده شوید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.