MehrshadHero ارسال شده در July 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16• اسم واقعی: مهرشاد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید:خوش اخلاق، جدی در کار• روزانه چقدر بازی می کنید؟ + 8 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 22:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دلیل خاصی ندارد• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پیشرفت• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پیشرفت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ + 10 MehrshaD. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در July 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2018 (ویرایش شده) @MehrshadHero, درخواست شما رد شد (شما سابقه حضور در اقلیت دسته ملایم را ندارین) ویرایش شده July 9, 2018 توسط IceBoY نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SPaRRoW ارسال شده در July 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 20 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در July 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تعریفی ندارم از خودم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18:۰۰ الی 04:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن و تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در July 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2018 @SPaRRoW @Sweet درخواست عضویت شما رد شد (شما سابقه حضور در دسته ملایم را ندارید). Wilds 2 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicholas ارسال شده در July 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کسب تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کسب تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 الی 8 بار 3 نقل قول ما باهاتون طرفیم نه طرفتونحالا من هی هیچی نمیگم تو منو عصبی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliGhelion ارسال شده در July 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2018 @Nicholas درخواست عضویت شما قبول شد, اماده تست باشید. Wilds 4 نقل قول . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiN ارسال شده در July 13, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با محیطه کاریش آشناییه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در July 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2018 @AmiN درخواست شما قبول شد، آماده برای تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Misagh ارسال شده در July 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: غلام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون ساکت با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00)12:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:- • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 نقل قول Kindness is beautiful - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در July 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2018 @Misagh درخواست شما قبول شد، آماده برای تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تعریفی ندارم از خودم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن و تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در July 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2018 @Sweet درخواست شما رد شد، شما به مقام 3 دسته ملایم نرسیده اید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در July 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تعریفی ندارم از خودم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 - 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه داشتن, تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaMiN ارسال شده در July 17, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: رامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی وقت پیش تو سرور بودم بناب دلایل خانوادگی از سرور رفتم و الان برگشتم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی به روزش داره از 2 ساعت گرفته تا 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح و شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: آخرین فکشنی که توش بودم و یادم نمیاد ولی فک کنم خدافظی کردم از سرور دلیلش اون بود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همیشه فکشن خوبی بوده و خیلی کارش سخته من کارای سخت دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خیلی توش بودم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 9 بار ویرایش شده July 17, 2018 توسط RaMiN نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrshadHero ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: شایان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و به موقع جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پیشرفت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 @Sweet درخواست عضویت شما رد شد, شما در اقلیت Fᴇᴅᴇʀᴀʟ Bᴜʀᴇᴀᴜ ᴏғ ɪɴᴠᴇsᴛɪɢᴀᴛɪᴏɴ هستید. @RaMiN درخواست عضویت شما تائید شد, آماده تست باشید! @MehrshadHero درخواست عضویت شما تائید شد, آماده تست باشید! نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jason ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 در در 17.07.2018 در 16:14، Jason گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری": • سن واقعی: 17• اسم واقعی: جیسون• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، پر کار، خوش اخلاق، مسئولیت پذیر، متعد به قوانین.• روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد.• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 12:00 تا 19:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته کننده بود.• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ دومین اقلیتی بود که جدی دنبالش کردم و داخل به رنک 5 هم رسیدم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دسته ویژه مثل یک خونه برام میمونه که توش کاملا راحتم و باهاش کنار میام.• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد. نقل قول ⌈☠ Cold Void ☠⌋ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kamyarentezari ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: کامیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پرکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):9:00-14:00 و 17:00 - 21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدرش خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دلیل لیدره خوبش. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Th3Un4Giv3N ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دسته ویژه دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دسته ویژه دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrshadHero ارسال شده در July 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهرشاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و به موقع جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تغییر فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پیشرفت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajMamad ارسال شده در July 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2018 @Jason @kamyarentezari @MehrshadHero - درخواست عضویت شما تائید شد, آماده تست باشید. • 10 سوال از قوانین عمومی سرور. • 10 سوال از قوانین National Guard • 25 سوال از قوانین دسته ویژه. @Th3Un4Giv3N درخواست عضویت شما رد شد, سطح مهارت کارآگاهی شما باید 5 باشد. نقل قول ♥♥ Yᴏᴜʀ Lɪғᴇ Dᴏᴇsɴ'ᴛ Gᴇᴛ Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴᴄᴇ Iᴛ Gᴇᴛs Bᴇᴛᴛᴇʀ Bʏ Cʜᴀɴɢᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در July 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2018 در در 11/6/2016 در 11:40، Ali گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +16 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدش عالی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میت.نم دزدان بانک رو بزنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlaCkJusTiCe ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیررضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرش و علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 6 بار نقل قول Every Thing is BlaCk in my World BlaCkJusTiCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahler ارسال شده در July 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2018 @FesTival درخواست عضویت شما برای گارد ملی قبول شد. @AmirBlack درخواست عضویت شما برای گارد ملی قبول شد. آماده تست باشید: 10 سوال از قوانین عمومی سرور. 10 سوال از قوانین National Guard. 25 سوال از قوانین دسته ویژه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.