Astroid ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوبیم و سرم تو کاره خودم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ کم بخاطر امتحانا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به دپارتمنت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون بعد امتحانا کلا انلاینم و فکر کنم مناسب باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-4 نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HesamTigoniS ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: هرچی صفت خوبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بالا گفتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول !?What about day dreaming ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaDHerO ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 @Esalat درخواست شما رد شد. (در اقلیت حضور دارید). @AmiRZeUs درخواست شما قبول شد. @yasinmazaheri درخواست شما قبول شد. @Navy درخواست شما رد شد. (رنک دو ملایم ندارید). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meli ارسال شده در May 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2021 طریقه ی ورود به دسته ویژه بر اساس ساعات بازی کرده در ماه می باشد، همچنین در 7 روز ابتدایی ماه تاپیک قفل شده و اجازه ی ارسال پست نخواهید داشت. *توجه: پست های پیشین درنظر گرفته نمی شوند، تنها پست های پس از 07-06-2021 مورد قبول می باشد. درخواست عضویت در تاریخ 07-06-2021 ساعت 00:00 باز خواهد شد. نکاتی در خصوص جلوگیری از ضایع شدن حق بازیکنان فعال: 1.پست ها حتما در 12 ساعت ابتدایی ارسال شود (تا تاریخ 07-06-2021 ساعت 12:00) نکته: در صورت تاخیر شما در اولویت دسته ی اول قرار نخواهید گرفت. 2.لیدر ها در طول این بازه ی زمانی راس ساعت 12:00 لیستی از اعضا به همراه ساعات بازی کرده در ماه ارسال می کنند. نکته: پس از آن هیچ فعالیتی از شما قابل قبول نیست و ما تنها بر اساس ساعات تعیین شده اعضای فعال را جدا کرده و تست گیری را آغاز می کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wagner ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرمین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiumars ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم صبوری هستم و علاقه مند به این فکشن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 تا11 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:میخواستم بیام به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه مندم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خسته کننده نیست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول گنگ بالاس انگا خوده رهبریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alirzw ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سرحال و پرشوق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برا اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 4 بار نقل قول ^/* Old ScHooL *\^ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuXiMu ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کار درست و دقیق - با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت در کمترین حالت ممکن • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): همه ساعت ها • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای عضویت در سلسله گارد ملی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون از قدیم الایام اینجا بودیم و عِرقِ خاصی داریم به گارد ملی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همه جا مناسبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول Reality is wrong, Dreams are for Real Sajjadᶳᵘᵡᶤᴹᵘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: امیر هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 صبح تا 12 شب • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:حال نمیداد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): NG عشقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه بازه نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGYakuzA ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حمید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:خوب فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00تا7:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اومدن به دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خشن پور کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بی دلیل • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 60 نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mzaryrwya682 ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:امدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون وظیفه شناسم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: هر چی صفت خوبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هر قد دوست دارین • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 -17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حواسم نبود تو /F گفتم چیتره • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوب علاقه زیاد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: منطقی خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متغیره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه و تجربه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حامد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با اخلاق-خوش اخلاق-مودب-محترم نسبت به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 تا 15 ساعت • در چه ساعت هایی بازی میکنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر وقت که برق داشته باشیم! • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته کننده بود! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن به اعضای فعال و پرکاری نیاز دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 3 بار ویرایش شده June 6, 2021 توسط iHaMeD نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرتجربه، پر ذوق، توانمند • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 الی 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 15:00 و 19:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن به اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تایم بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4الی5 بار 1 نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام جدی جنگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون می خواستم بیام دسته ویژه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به دسته ویژه علاقه زیادی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 یا 6 بار نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ZombieRanger ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20• اسم واقعی: سینا• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: دلیر، وفادار، مهربان، دارای قدرت رهبری، با انگیزه، اولویت دادن به کیفیت بالاتر از کمیت و دارای احساس مسئولیت در هرکجا و هر زمان. همچنین مهمترین ویژگی بنده اخلاق مناسب هست.• روزانه چقدر بازی می کنید؟ میانگین بخوایم بگیریم روزی 3 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بین 14:00 تا 23:45• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تا بیام اینجا• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گارد ملی اولین فکشنم بوده و آخرین فکشن هم خواهد بود، با وجود تمام مشکلاتی که داره تصمیم دارم بسوزم و بسازم قبل از اینکه این سرور رو ترک کنم.• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پاسخ سوال قبلی• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 3 بار 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkWolfOG ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نمیدونم فازم چیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معلوم نیست؟؟؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر وقت عشقم بکشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: حال نکردم با فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوس دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نیست؟؟؟ • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 2 نقل قول << با هر کسی بحث نمیکنم. تو بزار پای غرور من میزارم پای شعور >> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پلیس شیم دیگه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Astroid ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوبیم و سرم تو کاره خودم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ کم بخاطر امتحانا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:برای اومدن به دپارتمنت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون بعد امتحانا کلا انلاینم و فکر کنم مناسب باشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3-4 نقل قول .I don’t care how they judge me, Because The judge is only God, and enough "Astroid" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Yasuo ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 24 ساعته • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1ظهرتا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول ╰☆☆ ??gℍт ωαℓķέ?Ŝ ☆☆ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iKian ارسال شده در June 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: کیان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام مهربون شوخ طبع گانر فعال سرباز جان بر کف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامشخص • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کم حاشیه،سرم تو کاره خودمه ، و با کسانی که بهم احترام میزارن احترام میزارم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): به صورت پراکنده ولی معمولا از 12:30 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به علت پیوستن به COP • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه کردن سیستم دپارتمنت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون گشتن رو دوست دارم و همیشه سعی میکنم بهترین باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 10 بار نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در June 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: اسماعیل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بستگی داره • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): هیجان زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.