KayKo ارسال شده در March 9 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام بنده واقعا نمیدونم این سوالای تست FBI رو از کجاش در اورده ایشون با من دشمنی دارن یا چیزی که از تست HM داره سخت تر میگیره این تست و تهشم میگه سوالارو من در نیاوردم لطفا تقاضای چک کردن تست و دارم و لطفا تو انتخاب لیدر دقت بیشتر خرج بدین با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): از خوده لیدر گرفته بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در March 11 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @KayKo شکایت شما در حال بررسی است... لیدر عزیز @iNViSiBIe 24 ساعت فرصت ارسال مدارک را دارا می باشید. 1 I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 با سلامی دوباره خدمت شاکی محترم @KayKo شکایت شما رد شد. +عملکرد لیدر مربوطه صحیح می باشد, سوالات پرسیده شده جهت ورود متقاضی به اقلیت مناسب می باشد. نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) +موفق باشید. +بسته شد. 2 I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده