Fazaei ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: Wanted (موقع کشتن کسی) داخل ایونت همچنین این باگ بعضی اوقات داخل Wall ها هم قابل مشاهده است - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): عکس اول عکس دوم عکس سوم عکس چهارم عکس پنجم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): --- • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 منم چند بار دچار این باگ شدم و بعید می دونم ربطی به اونت داشته باشه ماشینی رو از دیلر شیپ تست کردم و به روبه روی بانک بردم و منفجرش کردم و در اون حال دوستم که در World 0 در همان مکان بود، مرد و وارن وانتدش هم برای من اومد Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 8 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 درود Fazaei عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. این مورد رو بررسی کردیم، با چنین موردی برخورد نکردیم. لطفا نحوه Reproduce این مورد رو ارائه دهید (ترجیحا فیلم). COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 این اتفاق توی quest ها هم میفتاد وقتی باید سی ۴ میزدیم پیام وانتد برا افراد دیگه که توی دنیای های دیگه بودن باید این طوری باشه که فقط افرادی که در یک دنیا بلای سر هم میارن پیام وانتد بگیرن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 3 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 3 به دلیل عدم فعالیت و پاسخ گزارش دهنده، این گزارش رد شد. * در صورت وجود چنین مشکلی (همچنان) لطفا این مورد را دوباره گزارش دهید. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده