Azure ارسال شده در March 5 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5 به نام خداوند متعال با عرض سلام و درود خدمتِ دوستان و همراهان عزیز! طی پرسوجویی که از برخی از بازیکنان انجام شد، سیستمِ Friend دارای ظرفیت کمی برای اضافه کردن دوستان بازیکنان میباشد. نظر بنده این است که در رابطه با ظرفیت این سیستم، تجدید نظر کرده و تغییراتی در آن ایجاد کنید. از دوستانی که نظر یا پیشنهادی در رابطه با چگونگی تغییر این سیستم دارند، تقاضا میشود که نظر خودشان را اعلام کنند. همچنین از @Olden عزیز که در پرسوجوی انجام شده در این زمینه کمک کردند، نهایت تشکر را داریم. شبتان بخیر، خدانگهدارتان. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 میشه برای Fr/ هم مانند اسلات وسیله نقلیه اسلات اضافه خریداری کرد و اینکه پیشنهاد شما تکراری میباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 درود خدمتِ بازیکنِ فعال و متحرمِ مجموعه ی آرساکیا گیم جنابِ @Azure ؛ مشکل اصلی ظرفیت دیتابیس است. فکر نمی کنم پیشنهادِ شما موردِ پسندِ مؤسسِ مجموعه باشد. دلیل اصلی برای این موضوع در زیر عنوان شده است: فکر می کنم (احتمال میدهم) مواردِ مشابه با سیستمِ FR باید مواردی را ذخیره سازی کنند و این امر برای ذخیره نیاز به یک سرور دارد (احتمالأ Database) و این سرور قطعاً یک گنجایش دارد. البته من خیلی در مسائلِ سرور و پایتون وارد نیستم و باز هم میگم احتمالمیدهم به خاطرِ چنین چیزی باشد. به هر حال من نظرِ کلی رو گفتم. در آخر اگر چنین چیزی نیست: (+) برای شما 1 نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 موافق هستم ولی احتمالا اعمال نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 6 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 سلام و درود نظر بنده (-) هستش. علاوه بر تکراری بودن،این پیشنهاد غیرضروری هستش. ظرفیت لیست دوستان مناسبه و نیازی به تغییر نداره. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در March 8 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۶ در 00:33، Azure گفته است: به نام خداوند متعال با عرض سلام و درود خدمتِ دوستان و همراهان عزیز! طی پرسوجویی که از برخی از بازیکنان انجام شد، سیستمِ Friend دارای ظرفیت کمی برای اضافه کردن دوستان بازیکنان میباشد. نظر بنده این است که در رابطه با ظرفیت این سیستم، تجدید نظر کرده و تغییراتی در آن ایجاد کنید. از دوستانی که نظر یا پیشنهادی در رابطه با چگونگی تغییر این سیستم دارند، تقاضا میشود که نظر خودشان را اعلام کنند. همچنین از @Olden عزیز که در پرسوجوی انجام شده در این زمینه کمک کردند، نهایت تشکر را داریم. شبتان بخیر، خدانگهدارتان. موافقم چون خیلی جا کمه مجبور میشیم شماره بگیریم و هی زنگ بزنیم در طی زمان رو مخ آدم میره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما جهت بررسی منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. 1 نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.