FPS ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید شکایت کنید: • توضیحات: باسلام این هلپری که شما گذاشتید برای راهنمایی بازیکن ها اصلا خودش هیچی بلد نیست تا بتونه به بقیه هم بگه من ازش پرسیدم cmd برای GLکردن لایسنس چیه میگه نمیدونم باید از بقیه یپرسم بگن گفنم بپرس پرسیده بعد ۵ دقیقه اومده میگه جواب نمیدن منم بلد نیستم گفتم بلد نیستید استعفا بذارید میگه شما انگار بیش از حدتون حرف میزنید گفتم اره حق دارم حرفبزنم گفتم جوابو میگید گفت وایسا بگن گفتم باشه صبر میکنم تو اون لحظات از cmd _My avtivity استفاده کردم ودیدم اونجا هست بهش نگفتم گفتم بذار ببینم میفهمه گفتم میگید یا نه گفت دا بعد قطع کرد اگر ادعا دارید که جواب داده اید لطفا مدرک ان را برای ادمین پاسخگو ارسال نمایید باتشکر پ.ن:ایشون رنگ ۲ معلمی دارن ولی بلد نیستن Givelicense کردن رو • شاهد ها: خودش • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده March 2 توسط ErnesT 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 4 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4 با سلام و احترام. در حال بررسی شکایت شما هستیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در March 5 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5 درود مجدد خدمت شما لطفا تا پاسخ نهایی بنده صبوری کنید. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FPS ارسال شده در March 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 6 عزیز من ۵ روز شد پاسخ نهایی کی میدید 1 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XFaCToR ارسال شده در March 7 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7 (ویرایش شده) @ErnesT, با سلام پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی شکایت شما تایید شد. هلپر Mord مجازات شدند. بسته شد+ ویرایش شده March 7 توسط XFaCToR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده