Fayez ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود خدمت شما. این باگ برای F کردن برطرف شده ولی گفتم این مورد شاید جا مونده. زمانی که درب سوار شدن یک ماشین ( برای مسافر ) باز باشد، بازی نمیتواند تشخیص دهد که این ماشین Locked میباشد یا Unlocked و اگر در باز باشد و ما G بزنیم، در صورتی که ماشین Locked باشد با ما مشکل Server Close بر میخوریم. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): نیاز نیست میتونید تست کنید - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 عشق من تشخیص میده سرور فقط وقتی Close باشه و تو G کنی کیک میشی اونم سیستم خود GTA San andreas هست انلاک باشه G کنی کیک نمیشی We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در March 1 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 2 دقیقه قبل، Slap گفته است: فقط وقتی Close باشه و تو G کنی کیک میشی این جای کار هستش که می لنگه عزیزم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 اینچنین باگ ها طبق چیز هایی که دیدم رد میشن We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 فکر می کنم بهتر باشه که درجا Eject کنه یا Teleport کنه بیرون که سریعتر این اتفاق بیوفته نه اینکه Kick کنه Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 2 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 درود، ممنون بابت گزارشتون. این مورد تکراری است. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده