AmirrezaGh ارسال شده در April 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ... • توضیحات: مثل این که این دوستمون فک کرده بود زرنگه با وانتد (C-6) در حال مرگ (relog/) میکنه و من (Find/) داشتمش و از 2تا عکسی که میزارم مشخصه • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در April 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2018 با سلام برای اثبات باید مدارک بیشتری ارسال کنید.(حداکصر تا 24 ساعت آینده مهلت ارسال مدرک را در این تاپیک دارا هستید.) من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirrezaGh ارسال شده در April 20, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2018 در 6 دقیقه قبل، RoMeL گفته است: با سلام برای اثبات باید مدارک بیشتری ارسال کنید.(حداکصر تا 24 ساعت آینده مهلت ارسال مدرک را در این تاپیک دارا هستید.) با سلام همین طور که در پست بعد مشاهده کردین و ajail شد میتونید در اون پست ببینید که وانتد دار بوده و c-6 بوده که اونجا /relog کرده و بعد من و براردم داخل house گرفتیمش که باز /heal کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در April 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2018 مدرک برای اثبات (Relog) در حاله (Attack) را بفرستید در این مدارک چیزی از زدن تیر به بازیکن مربوط نیست و بازیکن پشت دیوار هست(مدارک بیشری ارسال کنید). من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeZhMaN ارسال شده در April 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2018 با سلام به دلیل کافی نبودن مدارک و ارسال نکردن مدارک در زمان معین شده ( 24 ساعت ) شکایت رد شد. +بسته شد. ɧՐȝԺԺȝՐ$- ƊAƜƝ OƑ ƬHƐ SHRƐƊ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده