Fayez ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 با سلام و درود خدمت همگی شما عزیزان. وقتتون بخیر. از موقعه ی انتشار نسخه ی اندروید AG:SAMP یکی ویژگی داشت که نمیدونم بهش توجه کردید یا خیر. شما میتونید در مراحل ساده و در عرض چند ثانیه از اکانتی به اکانت دیگری منتقل شوید بدون نیاز به خروج از بازی. مراحل: ۱_ ابتدا علامت مشت را نگه دارید. ۲_ سپس گزینه ی "Settings" را انتخاب کنید. ۳_ وارد قسمتی به نام "General" شوید. ۴_ اکنون با گزینه به نام "Nickname" مواجه میشوید، در این قسمت اسم اکانت در حال حاضر خود را پاک کنید و اسم اکانتی که میخواهید به او منتقل شوید را بنویسید. ۵_ بعد از انجام این مرحله پنجره را ببندید و با استفاده از Reconnect/ به سادگی به اکانت مورد نظر منتقل شید. امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه. 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 درود ممنونم بابت آموزش مفید تون درحال حاظر با Reconnect/ بعد از ورود به بازی کرش میشید که امیدوارم زودتر نسخه ی جدید AG:SAMP رو ببینیم که این مشکل رو نداشته باشه! نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 19 دقیقه قبل، Automat گفته است: درود ممنونم بابت آموزش مفید تون درحال حاظر با Reconnect/ بعد از ورود به بازی کرش میشید که امیدوارم زودتر نسخه ی جدید AG:SAMP رو ببینیم که این مشکل رو نداشته باشه! خیر مشکل ممکن هست از ۲ مورد باشد که کرش میشید. ۱_ عدم سازگاری درست گوشی شما ۲_ محل پر Object ای که در آن Spawn میشید بنده هم در گذشته مورد ۲ مشکل رو داشتم وقتی خانه ی مناسب خریدم این مشکل دیگه کلا دیده نشد. و البته که در نسخه ی بعدی AG:SAMP میزان کرش شدن به شدت کاهش پیدا میکنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 (ویرایش شده) 10 دقیقه قبل، Fayez گفته است: خیر مشکل ممکن هست از ۲ مورد باشد که کرش میشید. ۱_ عدم سازگاری درست گوشی شما ۲_ محل پر Object ای که در آن Spawn میشید بنده هم در گذشته مورد ۲ مشکل رو داشتم وقتی خانه ی مناسب خریدم این مشکل دیگه کلا دیده نشد. و البته که در نسخه ی بعدی AG:SAMP میزان کرش شدن به شدت کاهش پیدا میکنه. معذرت میخوام اشتباه گفتم کرش ، وقتی ریکانکت میدید سرور به دلیل Hardware time out کیک میده و اینکه این باگ توسط موسس تایید شده و گفته شد که در نسخه جدید رفع شده اما هنوز اپدیتی منتشر نشده! ویرایش شده February 28 توسط Automat نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 18 دقیقه قبل، Automat گفته است: معذرت میخوام اشتباه گفتم کرش ، وقتی ریکانکت میدید سرور به دلیل Hardware time out کیک میده و اینکه این باگ توسط موسس تایید شده و گفته شد که در نسخه جدید رفع شده اما هنوز اپدیتی منتشر نشده! این باگ رفع شده اگر احیانا برای شما اتفاق افتاد یبار از بازی خارج شید برگردید دیگه اتفاق نمیوفته. بنده با نسخه ی فعلی که برای همه در دسترس است با هیچ باگی یا مشکلی بر نمیخورم. البته در نسخه ی بعدی AG:SAMP یک روش دیگه هم اضافه میشه که بهینه تر هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 عرفان دا من اینو ۷ ماه پیش فهمیدم نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ☠ 𝓐𝓵𝓸𝓷𝓼𝓸 - 𝓡𝓮𝓼𝓹𝓮𝓬𝓣 - 𝓥𝓲𝓴𝓲𝓷𝓰 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bullet ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 5 ساعت قبل، Fayez گفته است: با سلام و درود خدمت همگی شما عزیزان. وقتتون بخیر. از موقعه ی انتشار نسخه ی اندروید AG:SAMP یکی ویژگی داشت که نمیدونم بهش توجه کردید یا خیر. شما میتونید در مراحل ساده و در عرض چند ثانیه از اکانتی به اکانت دیگری منتقل شوید بدون نیاز به خروج از بازی. مراحل: ۱_ ابتدا علامت مشت را نگه دارید. ۲_ سپس گزینه ی "Settings" را انتخاب کنید. ۳_ وارد قسمتی به نام "General" شوید. ۴_ اکنون با گزینه به نام "Nickname" مواجه میشوید، در این قسمت اسم اکانت در حال حاضر خود را پاک کنید و اسم اکانتی که میخواهید به او منتقل شوید را بنویسید. ۵_ بعد از انجام این مرحله پنجره را ببندید و با استفاده از Reconnect/ به سادگی به اکانت مورد نظر منتقل شید. امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه. ممنون من واقعا نمیدونستم نقل قول تنهاییو یاد بگیر ، هیچکس اندازه ما رفیق نداشت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 عالی آقا عرفان گل با اینکه خودم از اندروید استفاده نمیکنم, اما آموزش جذابی بود برام خیلی هم ممنونم نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 ۱ ساعت قبل، Fayez گفته است: این باگ رفع شده اگر احیانا برای شما اتفاق افتاد یبار از بازی خارج شید برگردید دیگه اتفاق نمیوفته. بنده با نسخه ی فعلی که برای همه در دسترس است با هیچ باگی یا مشکلی بر نمیخورم. البته در نسخه ی بعدی AG:SAMP یک روش دیگه هم اضافه میشه که بهینه تر هست. باوا عرفان همین الان تست کردم این فیکس نشده چی میگی هی نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 28 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، Alonso گفته است: عرفان دا من اینو ۷ ماه پیش فهمیدم منم از لحظه ی انتشار میدونستم گفتم شاید بعضی نمیدونن ۱ ساعت قبل، SONIC گفته است: ممنون من واقعا نمیدونستم شکر برکت گرفتم 38 دقیقه قبل، None گفته است: عالی آقا عرفان گل با اینکه خودم از اندروید استفاده نمیکنم, اما آموزش جذابی بود برام خیلی هم ممنونم خواهش عشقم❤ 28 دقیقه قبل، Automat گفته است: باوا عرفان همین الان تست کردم این فیکس نشده چی میگی هی گوشیتو محکم بزن به دیوار درست میشه، بعدش صبر کن آپدیت بعدی AG:SAMP بیاد، مثل اینکه واسه بعضی ها نمیشه ویرایش شده February 28 توسط Fayez نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در February 28 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28 6 ساعت قبل، Fayez گفته است: با سلام و درود خدمت همگی شما عزیزان. وقتتون بخیر. از موقعه ی انتشار نسخه ی اندروید AG:SAMP یکی ویژگی داشت که نمیدونم بهش توجه کردید یا خیر. شما میتونید در مراحل ساده و در عرض چند ثانیه از اکانتی به اکانت دیگری منتقل شوید بدون نیاز به خروج از بازی. مراحل: ۱_ ابتدا علامت مشت را نگه دارید. ۲_ سپس گزینه ی "Settings" را انتخاب کنید. ۳_ وارد قسمتی به نام "General" شوید. ۴_ اکنون با گزینه به نام "Nickname" مواجه میشوید، در این قسمت اسم اکانت در حال حاضر خود را پاک کنید و اسم اکانتی که میخواهید به او منتقل شوید را بنویسید. ۵_ بعد از انجام این مرحله پنجره را ببندید و با استفاده از Reconnect/ به سادگی به اکانت مورد نظر منتقل شید. امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه. اقا دمت گرم عالی بود. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 مرسی عرفان جان نقل قول Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 عالی و قوی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTaha ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 18 ساعت قبل، Fayez گفته است: با سلام و درود خدمت همگی شما عزیزان. وقتتون بخیر. از موقعه ی انتشار نسخه ی اندروید AG:SAMP یکی ویژگی داشت که نمیدونم بهش توجه کردید یا خیر. شما میتونید در مراحل ساده و در عرض چند ثانیه از اکانتی به اکانت دیگری منتقل شوید بدون نیاز به خروج از بازی. مراحل: ۱_ ابتدا علامت مشت را نگه دارید. ۲_ سپس گزینه ی "Settings" را انتخاب کنید. ۳_ وارد قسمتی به نام "General" شوید. ۴_ اکنون با گزینه به نام "Nickname" مواجه میشوید، در این قسمت اسم اکانت در حال حاضر خود را پاک کنید و اسم اکانتی که میخواهید به او منتقل شوید را بنویسید. ۵_ بعد از انجام این مرحله پنجره را ببندید و با استفاده از Reconnect/ به سادگی به اکانت مورد نظر منتقل شید. امیدوارم این آموزش براتون مفید بوده باشه. خیلی ممنون فایز جان فقط اینکه ما ریکانکت میکنیم بخاطر hardware تایم اوت میشیم و سرور بسته میشه بخاطر چی میتونه باشه این مشکل؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.