TiredBoy ارسال شده در April 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من در ایونت ریس مقابل هم بودم و متاسفانه ایشون یک نفری در حال انجام ایونت بودند وا بعد حواسشون نبود که در ماشین کناری کسی نیست و میبینید در عکس به جز ماشین من در دیگر کسی ماشین روشن نکرده و ببینید در چند ثانیه من کیک سدم که قابل باور نیست که 1 دور رفتن مپ 8 تراک شود • مدارک (فیلم یا عکس): ..Live for ourselves not for showing that to others.. ..براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران.. TiredBoy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در April 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 20, 2018 با سلام مدارک کافی نمی باشد(حداکثر تا 24 آینده فرصت برای فرستادن مدارک بیشر در همین تاپیک را دارا هستید در غیر اینصور شکایت رد میشود). من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeZhMaN ارسال شده در April 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2018 با سلام به دلیل کافی نبودن مدارک و ارسال نکردن مدارک در زمان معین شده ( 24 ساعت ) شکایت رد شد. +بسته شد. ɧՐȝԺԺȝՐ$- ƊAƜƝ OƑ ƬHƐ SHRƐƊ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده