Marcello ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 هم اکنون، Terrorism گفته است: چرا از خودت حرف در میاری منتظرم کسی اگه ادعا داره یبار با @moji از دم PB با وسیله فکشن رد شدیم تو مایک گفتی عه اکانتای لول پایین هم اکنون، Terrorism گفته است: لول مولتیمو با خودت مقایسه کن حداقل نمیرم پلیرای لول پایین تر از خودمو مسخره کنم البته کسی که اکانت میخره که دیگه لول پایینارو نباید مسخره کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanan ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 11 ساعت قبل، Gods گفته است: یبار با @moji از دم PB با وسیله فکشن رد شدیم تو مایک گفتی عه اکانتای لول پایین حداقل نمیرم پلیرای لول پایین تر از خودمو مسخره کنم البته کسی که اکانت میخره که دیگه لول پایینارو نباید مسخره کنه ببین چیکار کردی که گفته تو الان خودتو میندازی وسط خود شیرینی میکنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 ۱ ساعت قبل، Terrorism گفته است: داش با اندروید afk بودم زدی خوشحالی الان ؟ آره داش جون خودت ای اف کی بودی فقط نمیدونم چرا یه نفر تو اکانتت داشت فرار میکرد یه Call 110/ هم داد 45 دقیقه قبل، Terrorism گفته است: یجا وایسادم بی دلیل کیل کنی با اندروید بعد بگی معذرت عجب یه جا واستادی چون میخواستی وانتد بدی 17 دقیقه قبل، Terrorism گفته است: لول مولتیمو با خودت مقایسه کن آی قدرت خرید اکانت MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 10 دقیقه قبل، Denver گفته است: ببین چیکار کردی که گفته تو الان خودتو میندازی وسط خود شیرینی میکنی اولا که من با شما نبودم دوما اینکه حیفه پوستت چروک چروک میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 (ویرایش شده) داداش یه فیلم بیار منو کیل کردی یا با من دوئل دادی منو زدی ولی من دارم ! [Tx] & [DcF] قدررررررررررررررررت ارتش تک نفره دفعه بعدی با من فایت بدین از من فیلم بگیرین و یادتون باشه برش نکنید که کیل شدنتون مشخص نشه https://uploadkon.ir/uploads/f42226_24My-Video.mp4 ویرایش شده February 26 توسط Terrorism 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 20 دقیقه قبل، Denver گفته است: ببین چیکار کردی که گفته تو الان خودتو میندازی وسط خود شیرینی میکنی دستات زخم شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanan ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 11 ساعت قبل، AIPHA گفته است: دستات زخم شد اره آلپا جون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanan ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 11 ساعت قبل، Gods گفته است: اولا که من با شما نبودم دوما اینکه حیفه پوستت چروک چروک میشه خب پس با من نبودین به شما کی گف نظر بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanan ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 11 ساعت قبل، Terrorism گفته است: داداش یه فیلم بیار منو کیل کردی یا با من دوئل دادی منو زدی ولی من دارم ! [Tx] & [DcF] قدررررررررررررررررت ارتش تک نفره دفعه بعدی با من فایت بدین از من فیلم بگیرین و یادتون باشه برش نکنید که کیل شدنتون مشخص نشه https://uploadkon.ir/uploads/f42226_24My-Video.mp4 اوه اوه پس اینا گفتن نیومده بودی داداش برش نده فیلمو زشته ترور شدن که اینه حالا اینا دسته جمعی اومده بودن تو تنهایی زدیشون دیگه من حرفی ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jesus ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 (ویرایش شده) ما که نیم ساعت دم pb بودیم afk بودی ما سه دور رفتیم بعد به همستر میگی دیر امدین؟ ویرایش شده February 26 توسط Jesus مابِهجَنگعادَتداریممِثلِظُهربِهآفتاب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در February 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 50 دقیقه قبل، Terrorism گفته است: لول مولتیمو با خودت مقایسه کن پایین تره که البته اضافه کنم اکانت اصلیت اینه نه ترور 27 دقیقه قبل، Terrorism گفته است: داداش یه فیلم بیار منو کیل کردی یا با من دوئل دادی منو زدی ولی من دارم ! [Tx] & [DcF] قدررررررررررررررررت ارتش تک نفره دفعه بعدی با من فایت بدین از من فیلم بگیرین و یادتون باشه برش نکنید که کیل شدنتون مشخص نشه https://uploadkon.ir/uploads/f42226_24My-Video.mp4 نه داش از /rep استفاده میکنم و شاخم تو همونی بودی که تو TRM میگفتن HQ بمون نیا بیرون منفی میدی چون تو وار /Rep مجاز نبود با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 30 دقیقه قبل، Terrorism گفته است: داداش یه فیلم بیار منو کیل کردی یا با من دوئل دادی منو زدی ولی من دارم ! [Tx] & [DcF] قدررررررررررررررررت ارتش تک نفره دفعه بعدی با من فایت بدین از من فیلم بگیرین و یادتون باشه برش نکنید که کیل شدنتون مشخص نشه https://uploadkon.ir/uploads/f42226_24My-Video.mp4 گانرپی؟ 31 دقیقه قبل، Terrorism گفته است: داداش یه فیلم بیار منو کیل کردی یا با من دوئل دادی منو زدی ولی من دارم ! [Tx] & [DcF] قدررررررررررررررررت ارتش تک نفره دفعه بعدی با من فایت بدین از من فیلم بگیرین و یادتون باشه برش نکنید که کیل شدنتون مشخص نشه https://uploadkon.ir/uploads/f42226_24My-Video.mp4 گانرپی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 11 ساعت قبل، HanJaRSheKan گفته است: پایین تره که البته اضافه کنم اکانت اصلیت اینه نه ترور نه داش از /rep استفاده میکنم و شاخم تو همونی بودی که تو TRM میگفتن HQ بمون نیا بیرون منفی میدی چون تو وار /Rep مجاز نبود وای رسپکتاشو میبینی عیب نداره از خودت حرف درست کن خودتو شاد کن #فیلم_برش_نکنیم 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 22 دقیقه قبل، HanJaRSheKan گفته است: پایین تره که البته اضافه کنم اکانت اصلیت اینه نه ترور نه داش از /rep استفاده میکنم و شاخم تو همونی بودی که تو TRM میگفتن HQ بمون نیا بیرون منفی میدی چون تو وار /Rep مجاز نبود اکانت اصلیش ممد تورچه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 4 ساعت قبل، HanJaRSheKan گفته است: مشتی @Terrorism ما منتظر خودت بودیم ولی نیومدی چرا بی احترامی میکنی در میری اهنگ 25 ثانیه اخر هم دقیقا مخصوص خودته(تو کلی گلد خرج کردی تو اکانت خریدی تو اف {بی} است بالاس https://uploadkon.ir/uploads/a19226_24tx-VS-DcF.mp4 @iTaha @AIPHA @moji @Gods @iABOL @Cry @vara نمایش محتوا مخفی @Guardian دراگ رو زیرسیبیلی رد کن دیگه ممنون میشم نظراتتونو با ما به اشتراک بزارید بنازم گانگ وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanan ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 13 ساعت قبل، Terrorism گفته است: داداش یه فیلم بیار منو کیل کردی یا با من دوئل دادی منو زدی ولی من دارم ! [Tx] & [DcF] قدررررررررررررررررت ارتش تک نفره دفعه بعدی با من فایت بدین از من فیلم بگیرین و یادتون باشه برش نکنید که کیل شدنتون مشخص نشه https://uploadkon.ir/uploads/f42226_24My-Video.mp4 میبینم رسما رنده شدت انداخنی چرخ گوشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 13 ساعت قبل، Terrorism گفته است: داداش یه فیلم بیار منو کیل کردی یا با من دوئل دادی منو زدی ولی من دارم ! [Tx] & [DcF] قدررررررررررررررررت ارتش تک نفره دفعه بعدی با من فایت بدین از من فیلم بگیرین و یادتون باشه برش نکنید که کیل شدنتون مشخص نشه https://uploadkon.ir/uploads/f42226_24My-Video.mp4 https://uploadkon.ir/uploads/133226_24421999584-904847494549798-2216985644051487881-n-Trim.mp4 اینو نزاشتم اخرش ببخشید 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در February 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 2 ساعت قبل، Terrorism گفته است: وای رسپکتاشو میبینی عیب نداره از خودت حرف درست کن خودتو شاد کن #فیلم_برش_نکنیم 30 ثانیه اخر فیلمو یه بار دیگه ببین با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVa ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 20 دقیقه قبل، HanJaRSheKan گفته است: 30 ثانیه اخر فیلمو یه بار دیگه ببین این 30ثانیه آخرو دوبار ببین چون من راجب کتلت حرف نمیزدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 (ویرایش شده) 6 ساعت قبل، iABOL گفته است: سطح تایپ از کی تا حالا تو سطح دار شدی؟ اصن تو کی حساب شدی؟ با لول 26؟ ویرایش شده February 26 توسط AmirMamad 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 (ویرایش شده) 3 ساعت قبل، Terrorism گفته است: وای رسپکتاشو میبینی عیب نداره از خودت حرف درست کن خودتو شاد کن #فیلم_برش_نکنیم بیا برو اکانت رفیقات همه لول پایین تر از منن بعد میای منو سر لول مسخره میکنی رفیقات: @Denver @ShiFtE ویرایش شده February 26 توسط Gods لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iTaha ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 8 دقیقه قبل، AmirMamad گفته است: از کی تا حالا تو سطح دار شدی؟ اصن تو کی حساب شدی؟ با لول 26؟ دوست عزیز هروقت پست در مورد شما بود بیا نظر بده لازم نیست دستاتو پوست پوست چیز یعنی اذیت بکنی 2 دقیقه قبل، Gods گفته است: بیا برو اکانت رفیقات همه لول پایین تر از منن بعد میای منو سر لول مسخره میکنی رفیقات: @Denver @ShiFtE لول؟ اینا لول ندارن در دنیای واقعی چه برسه لول گیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hamester ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 4 ساعت قبل، Terrorism گفته است: داداش یه فیلم بیار منو کیل کردی یا با من دوئل دادی منو زدی ولی من دارم ! [Tx] & [DcF] قدررررررررررررررررت ارتش تک نفره دفعه بعدی با من فایت بدین از من فیلم بگیرین و یادتون باشه برش نکنید که کیل شدنتون مشخص نشه https://uploadkon.ir/uploads/f42226_24My-Video.mp4 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVa ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 2 دقیقه قبل، Hamester گفته است: دهنتو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 5 ساعت قبل، Denver گفته است: اره آلپا جون اره فدای جان عزیزم کم تایپ کن به دستات فشار میاد من به فکرتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده