Talion ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: زبان ناپسند و فحاشی اول ویدیو هم اگر دقت کنید صداش هست • مدارک (فیلم یا عکس): برای ادمین @Math ارسال شد ویرایش شده February 20 توسط Talion 1 1 :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
King1 ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 سلام بنده صاحب اکانت Aliarza_ZX_08 شما چرا خودتون جا من زدید؟ ادمین جان این شکایت رد کنید بنده هیچ شکایتی ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Talion ارسال شده در February 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 ۱ ساعت قبل، AliarzaZX093830KL گفته است: سلام بنده صاحب اکانت Aliarza_ZX_08 شما چرا خودتون جا من زدید؟ ادمین جان این شکایت رد کنید بنده هیچ شکایتی ندارم اقای .noob_saibot. چرا اکانت فیک میزنی خودتو جای شاکی قرار بدی؟ :Me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
King1 ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 آقا من شکایت تایید میکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در February 21 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @Talion شکایت شما در حال بررسی است... لطفا مدارک را تا 24 ساعت آینده به PV اینجانب ارسال نمایید, توجه داشته باشید که در صورت عدم ارسال پس از گذشت 24 ساعت شکایت شما رد خواهد شد. I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در February 21 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21 با سلامی دوباره خدمت شاکی محترم @Talion شکایت شما رد شد. حساب کاربری گیرنده ی مدارک با حساب کاربری فرد شاکی در فرم مغایرت دارد. +موفق باشید. +بسته شد. I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده