Lich ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 درود، میخواستم یک سیستمی رو پیشنهاد بدم در مورد Buff که بتونیم با یک CMD ساده این Buff رو Use کنیم و سیستمی شبیه به /V داشته باشه براب مثال اگر من از CMD مثل /Buff low m4 استفاده کنم برای من Mighty M4 بتونه در لحظه Use بشه چون ما تعداد زیادی Buff داریم خیلی سخت میشه که بیای بری داخل و دونه دونه بری جلو انتخاب کنی اگر هم پینگت بالا باشه که... خلاصه یک سیستمی مثل /V باشه و بشه Bind کرد نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 درود , خیلی پیشنهاد خوب و به جایی بود که مخصوصا به دوستان اندروید پلیر هم کمک مفیدی می کند. نظرم ( + ) است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 قابلیت بسیار خوبی میتونه باشه پ.ن : چون من کلا پینگم بالاست با این پیشنهاد بسیار موافقم نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 با سلام و خسته نباشید. اگه بخوای از باف هر روز استفاده کنی راحت میتونی جاشونو حفظ کنی و راحت انشون کنی مثلا شما با ی buff/ که میزنی ی لیست باز میشه سری اولیو میزنی بعد دومی این میشه mighy m4 که خداییش خیلی راحت تر از buff low mighty] m4/] هست نطر بنده (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 @TooRunMizanam منظور ایشان این است که با استفاده از /Low migty M4 و این قبیل کامند ها هم بتوانیم از باف استفاده کنیم و سیستم فعلی هم وجود داشته باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 5 ساعت قبل، TheExpert گفته است: @TooRunMizanam منظور ایشان این است که با استفاده از /Low migty M4 و این قبیل کامند ها هم بتوانیم از باف استفاده کنیم و سیستم فعلی هم وجود داشته باشد. یعنی جایگزین نمیشه دوست من؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 با سلام و درود نظرم + هست 3 ساعت قبل، TooRunMizanam گفته است: یعنی جایگزین نمیشه دوست من؟ خیر جایگزین نمیشه و در کنار سیستم فعلی اضافه میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در February 20 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20 کاملا موافقم(+) نقل قول Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در February 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 21 15 ساعت قبل، TooRunMizanam گفته است: یعنی جایگزین نمیشه دوست من؟ نه عزیزم خیلی کامل و واضح گفتم مثل /V شما هم با /V میتونی باز کنی هم با برای مثال /v cc mic نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 سلام و درود نظر من (+) هستش. چون بعضی ها بخاطر لگ و بعضی بخاطر کرش شدن ممکنه همیشه نتونن به موقع منوی باف رو باز کنن،زدن کامند یا بایند کردنش واقعا کمک بزرگیه نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AFK ارسال شده در March 2 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2 درود موافقم (+) نقل قول ⁸Angels playing disguised with devil's faces Officer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 10 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. جهت بررسی منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
toxicam ارسال شده در April 9 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9 + نقل قول بزارم هایده یا چی ؟!. دل میخونه باند ماشین 𝑀𝐸 My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.