RedDragon ارسال شده در February 17 اشتراک گذاری ارسال شده در February 17 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من داشتم وار میزدم و وال میگرفتم که یهو وارن کال 110 اومد. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): کلیک - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):شانسی. :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 18 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 18 درود حامد عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. آیا در این هنگام (که البته در تصویر هم فکر میکنم همینگونه است) خارج از محدوده مبارزه بودید؟ COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در February 18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 18 با سلام خدمت @Mohnyعزیز فکر میکنم بله اما بنده کسانی رو که بیرون تورف هستن رو میزدم قبلا وارن نمیومد. :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 29 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 ممنون از گزارش شما. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده