Fail ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام.. اگه شما از Buffعه Super Speed استفاده کنید، وقتی که رو ماشین توربو میزنید، اگه دریفت بکشید و دیگه توربو نزنید، ماشینتون به جلو پرتاب میشه (به همون سمتی که Cameraتون در حال نمایشه) و این پرتاب چند بار انجام میشه حتی اگه سرعت ماشینتون خیلی کم بشه، که نباید این اتفاق بیوفته.. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): تو گیم میتونید تست کنید - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 با سلام و درود خدمت شما. امیر جان من این مورد رو تست کردم با اندروید و به این باگ مواجه نشدم، مطمئنید در اون لحظه مشکل اینترنتی نداشتید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در February 29 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 @Fayez @Mohny Link نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 1 اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 درود، @Fail این باگ تست شد ولی همچین چیزی رو من ندیدم به نظر من شما یا مشکل گیم (مثل لگ بودن یا...) داشتید یا این باگ فقط برای یک وسیله نقلیه مخصوصیه در صورتی که حالت دوم هست بفرمایید که با چه وسیله ای به این مشکل برخوردید نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 1 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 1 درود، ممنون بابت گزارشتون. این مورد رو دوست عزیزم @iFarbod بررسی خواهند کرد. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 درود بر شما. باگ گزارش شده در بررسی نهایی، رد شد. پینوشت: این باگ مشاهده نشد. از همکاری شما در راستای بهبود مجموعه بسیار سپاسگزاریم. نظر خود را با استفاده از "واکنش" به این نوشته، ارسال بفرمائید. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 هم اکنون، AdmBoT گفته است: درود بر شما. باگ گزارش شده در بررسی نهایی، رد شد. پینوشت: این باگ مشاهده نشد. از همکاری شما در راستای بهبود مجموعه بسیار سپاسگزاریم. نظر خود را با استفاده از "واکنش" به این نوشته، ارسال بفرمائید. در بررسی ما فعلا وجود داره.. نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.