arshiyaCT ارسال شده در February 12 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12 یارو رفته دم سوپر مارکت یکدونه نوشابه برداشته گفت چنده؟ فروشنده: 20تومن مشتری: 19 تومن؟ چخبره 17تومن دوتا کوچه پایین تر داره میده 14 تومن چون اشناییم 10میکشم راستی چند گفتی؟ فروشنده: 6تومن مشتری: چخبره 4تومن میکشم چون داری اسرار میکنی 1هزار تومن میکشم خدابده برکت فروشنده: نمیخواد بکشی مشتری: بقیه پولمو بده نقل قول احترام بزاری نداره فایدم دشمن کیه با خودم تو فایتم سجاد شاهی صدام همه جا پلی خودم هایدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheSmarTy ارسال شده در February 13 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13 نقل قول The KillerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در February 14 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 پرتاب شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.