Fail ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام.. - باگ اول: برای تیونینگ کردن این ماشین دوتا از گزینه هایی گزینه وجود داره یکی آیتم رو رو قسمت راست ماشین و اون یکی آیتم رو روی قسمت چپ ماشین میزاره (Vent Right & Vent Left) و هر کدوم دو Type داره اما شما اگه چپ رو انتخاب کنی و راست رو انتخاب نکنی یا برعکس، آیتم رو روی دوطرف ماشین قرار میده در صورتی که باید فقط روی اون طرفی که شما انتخاب کردی، قرار بده - باگ دوم: وقتی شما رو گزینه آیتم های چپ میزنی (Vent Left)، برات Type های طرف راست رو میاره و برعکس - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uploadkon.ir/uploads/c56806_24InShot-۲۰۲۴۰۲۰۶-۰۹۴۴۰۳۳۱۹.mp4 من خودم ماشین Sunrise رو تست کردم، فکر کنم Stallion هم به این شکل باشه.. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - ویرایش شده February 6 توسط Fail 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 فک کنم ذخیره هم نمیشن یعنی موقع Respawn شدن ماشین نمیان مثل نیترو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در February 10 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10 درود تو خوده گیم اصلی هم همین هستش باگ خوده گیمه. نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در February 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 14 در ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ در 03:34، LoverBoy گفته است: درود تو خوده گیم اصلی هم همین هستش باگ خوده گیمه. تو GTA تست نکردم ولی باز اینکه در ۱۴۰۲/۱۱/۱۷ در 09:54، Fail گفته است: وقتی شما رو گزینه آیتم های چپ میزنی (Vent Left)، برات Type های طرف راست رو میاره و برعکس اینو دیگه صددرصدا باگ گیم نیست! نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در July 3 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 3 (ویرایش شده) درود، این مورد میتواند از AG:SAMP نباشد. اما جهت بررسی دقیقتر، منتقل شد. ویرایش شده July 3 توسط Mohny نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 4 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 4 اصلاحیه: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.