ArsaciaGamer ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 فرم: نا عدالتی در ایونت • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: من در ایونت این آرین بودم من گفتم زوج بعد تاس افتاد ۴ بعد این منو بی جا کشت. • مدارک (فیلم یا عکس): 𝑻𝒉𝒆𝒓𝒆 𝒊𝒔 𝒏𝒐 𝒇𝒂𝒊𝒍𝒖𝒓𝒆,𝒆𝒊𝒕𝒉𝒆𝒓 𝒚𝒐𝒖 𝒘𝒊𝒏 𝒐𝒓 𝒚𝒐𝒖 𝒍𝒆𝒂𝒓𝒏 𝒉𝒐𝒘 𝒕𝒐 𝒘𝒊𝒏 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در February 1 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @ArsaciaGamer شکایت شما در حال بررسی است لطفا صبور باشید تا از Organizer درخواست مدرک کنیم. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 لطفا تا فردا صبوری کنید پاسخ نهایی رو اعلام کنم به شما. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 (ویرایش شده) بازیکن محترم Ariyan_king تا 24 ساعت آینده آخرین مهلت ارسال مدارک ایونتی که برگزار کردید را به بنده دارید در غیر اینصورت طبق قوانین از سرور محروم می شوید. ویرایش شده February 5 توسط Mortezaa 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mortezaa ارسال شده در February 6 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 وقت بخیر بازیکن @ArsaciaGamer شکایت شما تایید شد. با توجه به مدت زمانی که به ایشان داده شد و مدرکی ارسال نشد ایشان از سرور محروم خواهند شد. بسته شد. 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده