CoLoNeL ارسال شده در January 30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام دونفر تو چت فکشن داشتن باهم دعوا میکردن من بهشون گفتم جرو بحث نکنید که اسم هاشون هم hand-muynol بود بعدش hand گفت تو چیمیگی گفتم جرو بحث نکنید یه دفعه گفت دارم واست بعد ۵ دقیقه از فکشن 80fp شدم حتی ازم شکایت هم نشده بود • مدارک (فیلم یا عکس): از ucp میتونید چک کنید 𝑵𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒈𝒊𝒗𝒆 𝒖𝒑, 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒕𝒂𝒌𝒆 𝒕𝒊𝒎𝒆 ❤ My Account's: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30 سلام اصلا مجازات شما هیچ ربطی به این موضوع نداشت هر وقت میخواید شکایت کنید اول یه نگاهی به گزارش اعضا بندازید، وقت مسئولین گرفته نشه به دلیل فحاشی در مکان عمومی ازتون شکایت شد و اخراج شدید مدارک هم فرستادم بدرود. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در January 30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @Lamp01846 شکایت شما رد شد. عملکرد لیدر مربوطه صحیح می باشد, لذا که شما از طریق میکروفون اقدام به فحاشی شدت بالا کردید. +موفق باشید. +بسته شد. 1 I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده