Forces ارسال شده در January 28 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات:سلام ایشون من رو 80FP کردند اول یک FW دادند و بعد هم 80FP دلیل این کارشون چی بوده بنده از لیدر مدرک میخوام که چرا من رو از اقلیت اخراج کردند • مدارک (فیلم یا عکس): از لیدر بگیرید که چرا بنده رو 80FP کردند. و داخل UCP هم هست که بنده 80FP شدم ویرایش شده January 28 توسط Forces در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در January 29 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @Forces شکایت شما در حال بررسی است... از صبر و شکیبایی شما متشکریم. I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در January 30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30 با سلامی دوباره خدمت شاکی محترم @Forces شکایت شما قبول شد. لیدر مربوطه تذکرات و مجازات لازم را دریافت خواهند کرد. لطفا جهت بازگشت به اقلیت داخل سرور با اینجانب از طریق [Report/] در ارتباط باشید. +موفق باشید. +بسته شد. I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده