Original ارسال شده در January 20, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2024 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی کسی سرویس داده باشه و در انتظار تایید سرویسش باشه و شما همزمان مسافر داشته باشید و درحال رسوندن اون به مقصد همراه با یه چکپوینت باشید، زمانی که شخص رو پیاده میکنید و اون چکپوینت همچنان هست بدون هیچ درنگی درخواست شخص تایید میشه و بدون اینکه از دستور /ASC استفاده کنیم جایی که طرف هست مارک میشه و جایی که چکپوینت قبلی بود پاک میشه اما اطلاعات شخص مثل اسمش و فاصله نشون داده نمیشه وفقط یه علامت قرمز داخل مپ مشخص میشه. [فکر کنم بعد از ریستارت نیم ساعت پیش این باگ ایجاد شده] - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): [در این دو عکس کاملا واضحه که چکپوینت شخص قبلی بانک LS بوده و من اصلا وارد چکپوینت نشده بودم و اتفاقی که بالا توضیح دادم افتاده و فاصله من تا شخص و اسم شخص پایین وسط صفحه نوشته نشده.] - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): فکر میکنم توضیحات و عکسهای بالا برای Reproduce کافی هست. 1 >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 23, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2024 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. این مورد رو دوست عزیزم @WhiteCollar بررسی خواهد کرد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در January 24, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2024 با سلام. آیا این مشکل هنوز وجود دارد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در January 26, 2024 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2024 در ۱۴۰۲/۱۱/۴ در 21:25، WhiteCollar گفته است: یا این مشکل هنوز وجود دارد؟ بله هنوز فیکس نشده نمونه ای دیگه: >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در February 8, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2024 درود @Original, این مورد بررسی شد و بزودی برطرف خواهد شد. ممنون بابت گزارش شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در February 8, 2024 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2024 با سلام. با تشکر از گزارش شما. در ریستارت بعدی رفع خواهد شد. به بخش در انتظار دریافت جایزه منتقل شد. Commit Hash: edf04e942e97dd88742a56bb31a5cfe6cf180d07 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9, 2024 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2024 جوایز برای Originall واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده