BiHan ارسال شده در March 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بعد از اخطار خودکشی کرد که تیکت پرداخت نکنه http://s9.picofile.com/file/8322149734/avc_gta_sa_2018_03_20_15_09_02_827.mp4.html لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در March 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2018 (ویرایش شده) با سلام مدارک کافی نمی باشد در مدارک شما فقط 1 بار /mt دادین که در قوانین امده 3بار بدین و اگر قبول نکرد یا از بازی خارج شد وانتد بدین یا شکایت کنید ازشون. درصورت داشتن مدارک بیشتر در همین تاپیک قرار دهید حداکثر تا 24 ساعت آینده فرصت دارید در غیر اینصورت شکایت رد میشود. ویرایش شده March 20, 2018 توسط RoMeL من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در March 20, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 20, 2018 ایشون میتونستن فرار کنن در قوانین اون ۳بار برای دادن وانتد بی توجهی هست. فرار نکردن که بخوان ۳تا رو بگیرن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در March 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2018 (ویرایش شده) با سلام مدارک در حال بررسی می باشند, لطفا صبور و شکیبا باشید تا تصمیم نهایی گرفته شود. ویرایش شده March 21, 2018 توسط RoMeL 1 من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoMeL ارسال شده در March 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2018 با سلام بازیکن مورد نظر 240 دقیقه AJail شد. +بسته شد. 1 من رومل هستم، مدفوع بد بو. سعی کنید از من فاصله تونو حفظ بکنید. (برای سلامتی خودتون می گم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده