Omid ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام فردی JB میده هرچی با MP5 میچسبونی به ماشین اصلا دمیج نمیخوره مجبوری پیاده شی بعد با گان دمیج کنی - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): ارسال شد! - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - https://forum.arsacia.ir/messenger/71830/?tab=comments#comment-201042 نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ara ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 @Omid درود. مورد گزارش شده باگ نیست. با اینکه مدرکی ارسال نکردید به احتمالا یا فرد مورد نظر لگ بوده و یا اینکه میتونستید با /Launcher چک کنید فرد با لانچر عه یا سمپ و اگر با سمپ بود سریع اقدام به گزارش آن کنید. بدرود. نقل قول ✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 18 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 (ویرایش شده) سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. آزماینده های عزیز بتا، لطفا صحت و پا بر جا بودن این مورد با توجه به آخرین نسخه منتشر شده/نشده بررسی شود. نتیجه در همین تاپیک اطلاع رسانی شود. ویرایش شده January 18 توسط Mohny نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در January 18 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 14 ساعت قبل، Ara گفته است: @Omid درود. مورد گزارش شده باگ نیست. با اینکه مدرکی ارسال نکردید به احتمالا یا فرد مورد نظر لگ بوده و یا اینکه میتونستید با /Launcher چک کنید فرد با لانچر عه یا سمپ و اگر با سمپ بود سریع اقدام به گزارش آن کنید. بدرود. درود، عزیزم به دلیل وجود چت های دپارتمان فقط برای اعضای رنک بالا ارسال شده! یعنی این عزیزان: @Toofan @Mohny @Ali @WhiteCollar درمورد لگ بودن یا /Launcher فرد مربوطه 1- اگر چیت باشه وارن میره برای ادمین 2- اگر DC باشه بازم وارن میره برای ادمین 3- پیاده شدم با m4 زدم طرفو کیلش کردم پ.ن: با کمال احترام پوزش مطلبم از دوستان بتا بنده به دلیل مسائل سابق و عدم رسیدگی ادمین های رده بالا در زمان گذشته و یک سری پارتی بازی از ارسال مدارک برای شما عزیزان متاسفم زیرا که احتمال سو استفاده همانند سابق وجود دارد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۸ در 14:11، Omid گفته است: درود، عزیزم به دلیل وجود چت های دپارتمان فقط برای اعضای رنک بالا ارسال شده! یعنی این عزیزان: @Toofan @Mohny @Ali @WhiteCollar درمورد لگ بودن یا /Launcher فرد مربوطه 1- اگر چیت باشه وارن میره برای ادمین 2- اگر DC باشه بازم وارن میره برای ادمین 3- پیاده شدم با m4 زدم طرفو کیلش کردم پ.ن: با کمال احترام پوزش مطلبم از دوستان بتا بنده به دلیل مسائل سابق و عدم رسیدگی ادمین های رده بالا در زمان گذشته و یک سری پارتی بازی از ارسال مدارک برای شما عزیزان متاسفم زیرا که احتمال سو استفاده همانند سابق وجود دارد! سلام عزیزم میتونی با یک برنامه ویرایش چت ها را از بین ببری و فیلم رو بفرستی 1 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در January 31 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 31 @Toofan @Mohny @WhiteCollar نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در February 9 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۸ در 10:14، Mohny گفته است: نتیجه در همین تاپیک اطلاع رسانی شود. @Mohny درود مانی جان، در Clinet Windows به همچین چیزی بر نخوردیم ولی Client Android رو بررسی نکردیم. طبق گفته های @SuperMaN عزیز این مورد زمانی رخ میده که فراری در حال استفاده از Client Android باشه 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 سلام زمانی که NG بودم بارها و بارها به دوستان میگفتم که این مورد باگ داره، و ربطی اصلا به Android یا PC بودن طرف نداشت خوشبختانه این باگ اخيرا فیکس شده و قبل از اینکه از NG برم دیگه به همچین باگ برنخوردم فیکس شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۷ در 15:15، Omid گفته است: عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام فردی JB میده هرچی با MP5 میچسبونی به ماشین اصلا دمیج نمیخوره مجبوری پیاده شی بعد با گان دمیج کنی - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): ارسال شد! - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - https://forum.arsacia.ir/messenger/71830/?tab=comments#comment-201042 سلام. با MP5 نمیشه از فاصله دور زد اگه از ذور زدی. تیرت نمیخوره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 25 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 43 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: سلام. با MP5 نمیشه از فاصله دور زد اگه از ذور زدی. تیرت نمیخوره. سلام تو بغلش بودم 5 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام زمانی که NG بودم بارها و بارها به دوستان میگفتم که این مورد باگ داره، و ربطی اصلا به Android یا PC بودن طرف نداشت خوشبختانه این باگ اخيرا فیکس شده و قبل از اینکه از NG برم دیگه به همچین باگ برنخوردم فیکس شده هنوز موجوده این عزیزم نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 5 دقیقه قبل، Omid گفته است: هنوز موجوده این عزیزم درسته این مورد هنوز فیکس نشده همین امروز برای من اتفاق افتاد و فرد به راحتی فرار کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 9 دقیقه قبل، Omid گفته است: سلام تو بغلش بودم هنوز موجوده این عزیزم نمیدونم والا، اتفاقی هست این باگ فکر کنم، ولی واس خودم قبله خیلی پیش اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در February 25 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 9 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام زمانی که NG بودم بارها و بارها به دوستان میگفتم که این مورد باگ داره، و ربطی اصلا به Android یا PC بودن طرف نداشت خوشبختانه این باگ اخيرا فیکس شده و قبل از اینکه از NG برم دیگه به همچین باگ برنخوردم فیکس شده همه حالات تست شده اند، لطفا اگر میتونید از نحوه Reproduce باگ جزییاتی رو در اختیارمون قرار بدید تا بیشتر مورد بررسی قرار بگیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۸ در 09:44، Mohny گفته است: سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. آزماینده های عزیز بتا، لطفا صحت و پا بر جا بودن این مورد با توجه به آخرین نسخه منتشر شده/نشده بررسی شود. نتیجه در همین تاپیک اطلاع رسانی شود. با توجه به تجربه کاری در اقلیت گارد به این مورد برخوردی نکردیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 29 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 درود، ممنون بابت گزارشتون. این مورد جهت بررسی منتقل شد. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 با سلام و درود مجدد. این مورد بررسی شد (حتی هنگامی که فرد از اندروید استفاده میکنه). این باگ فیکس شده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در February 29 اشتراک گذاری ارسال شده در February 29 درود، با توجه به تست هایی که به همراه Fayez و Mehrad عزیز انجام دادیم این باگ مشاهده نشد @Mohny عزیز در صورت صلاحدید تاپیک رو ببندید نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در April 4 اشتراک گذاری ارسال شده در April 4 عرض سلام و وقت بخیر در ۱۴۰۲/۱۲/۱۰ در 20:00، Guardian گفته است: درود، با توجه به تست هایی که به همراه Fayez و Mehrad عزیز انجام دادیم این باگ مشاهده نشد @Mohny عزیز در صورت صلاحدید تاپیک رو ببندید متأسفانه به درستی تست نشد این باگ هنوز موجوده و اینکه تیم بتا تستر های عزیز شما نمیتونید این باگ را در سرور بتا Reproduce کنید و فقط باید از بچه های NG درخواست مدرک کرد این مورد تست شده، موجوده و برای بنده بار ها و بار ها اتفاق افتاده فیلم تست @Mohny @Toofan @WhiteCollar و همچنین مرسی از عزیزم Omid بابت گزارش این باگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 درود بر شما. باگ گزارش شده تأیید و فیکس شد. از همکاری شما در راستای بهبود مجموعه بسیار سپاسگزاریم. نظر خود را با استفاده از "واکنش" به این نوشته، ارسال بفرمائید. نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در September 23 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 23 با سلام. این باگ در آخرین تست هنوز رفع نشده و از اسکریپت بازی نیست، به بخش مربوطه انتقال یافت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.