Semtex ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام قبل از اینکه Stats/ باز نویسی بشه داخل Stats/ نشون میداد چقدر پول نیازه برای بالا بردن لول اما الان نشون نمیده - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): داخل بازی Stats/ بزنید و میبینید که نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 اره یبار میخواستم ببینم چقدر پول نیاز دارم ولی دیدم نیست خیلی رو مخه مجبوری BuyLevel/ بزنی تا پولش بره و متوجه شی چقدر پول میخواد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 3 ساعت قبل، Semtex گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام قبل از اینکه Stats/ باز نویسی بشه داخل Stats/ نشون میداد چقدر پول نیازه برای بالا بردن لول اما الان نشون نمیده - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): داخل بازی Stats/ بزنید و میبینید که نیست فکر کنم واسش یه کامند گزاشتن Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 15 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 15 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. این مورد بر طرف شد. 29378f031cbfa35157f461085714cab2a909c0c5 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Kazem واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده