XziT ارسال شده در March 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2018 (ویرایش شده) سلام، نمیدونم فقط واسه من اینطوریه یا کسان دیگه ای هم هستن؛ سرور بالا نمیاد واسم مشکل چیه؟ .ایـکـxـزیـت. ویرایش شده March 12, 2018 توسط XziT نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در March 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2018 سرور به دلایل مشکلات اتصال موقتاً از بستر اینترنت خارج شده و متسفانه از خارج از کشور امکان دسترسی فعلاً وجود ندارد. با عرض پوزش. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XziT ارسال شده در March 13, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2018 در 20 ساعت قبل، Shayan گفته است: سرور به دلایل مشکلات اتصال موقتاً از بستر اینترنت خارج شده و متسفانه از خارج از کشور امکان دسترسی فعلاً وجود ندارد. با عرض پوزش. کی قراره درست بشه؟ فکر کنم 1 هفته ای گذشته .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در March 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2018 در در 3/13/2018 در 10:41، XziT گفته است: کی قراره درست بشه؟ فکر کنم 1 هفته ای گذشته .. انشالله بعد از اعلام IP Address جدید امکان حضور شما نیز فراهم خواهد شد. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XziT ارسال شده در March 14, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2018 @Shayan برای من هنوز هم وصل نیست. آقا شایان اگه امکانش هست لطفا به لیدر خبر بدید از فکشن کیک ندن. نمیتونم درخواست مرخصی هم بدم به دلیل دسترسی نداشتن به UCP. خیلی ممنون، منتظرم هستم تا فیکس شه. .TیزX. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5, 2018 ما در حال پیدا کردن راهکاری برای حضور شما هستیم... با این حال بابت تاخیرات پیش آمده و پیش رو از شما پوزش می طلبیم! نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.