Rony ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بابا پول نمیده من خیلی وقته این بیزو دارم تازه فهمیدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://www.uplooder.net/files/59d522d888927b3c65f19ced404b4b96/vidma-recorder-04012024-125355.mp4.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): میری tuning مثه همه بیز ها یه ورودی داره دیگه ولی اصن نه از پلیر کم میکنه نه به بیز اضاف میشه چه وضعشه قیمت وسیله داخلشم تهش ۵ دلاره زودتر درستش کنید @Mohny @Ali @Kamyab !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 کار خیر ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در January 4 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 @Rony مورد گزارش شده باگ نمیباشد بابت ورودی پولی دریافت نمیشود و بر روی فروش محصول درآمد حساب میشود + بسته شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده