Rony ارسال شده در January 4, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2024 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بابا پول نمیده من خیلی وقته این بیزو دارم تازه فهمیدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://www.uplooder.net/files/59d522d888927b3c65f19ced404b4b96/vidma-recorder-04012024-125355.mp4.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): میری tuning مثه همه بیز ها یه ورودی داره دیگه ولی اصن نه از پلیر کم میکنه نه به بیز اضاف میشه چه وضعشه قیمت وسیله داخلشم تهش ۵ دلاره زودتر درستش کنید @Mohny @Ali @Kamyab !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در January 4, 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2024 کار خیر ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در January 4, 2024 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2024 @Rony مورد گزارش شده باگ نمیباشد بابت ورودی پولی دریافت نمیشود و بر روی فروش محصول درآمد حساب میشود + بسته شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده