رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ لینک رادیو جوان

HajArsalan

ارسال‌های توصیه شده

عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: Arsalawn.png

- توضیح کامل باگ: باسلام خدمت @Ali موسس عزیز.

حاجی من تازگیا یعنی یک ماه قبل از آپدیت کریسمس این مشکل برام پیش اومده که هر وقت رادیو جوان میزارم تو وسیله نقلیم یا تو موزیک گوشی پخش نمیشه یعنی لینک یا اسم آهنگ زیر صفحه نمیاد به ادمین ها هم گفتم، گفتن که مشکل از لینک رادیو جوان و من از موسس عزیز درخواست دارم رسیدگی کنه.

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): -

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): همین /carradio بزنین بعد رادیو جوان رو بزنین احتما داره براتون مشکل پیش بیاد برا من که همیشه هست.

هم اکنون، Aarsalan گفته است:

عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: Arsalawn.png

- توضیح کامل باگ: باسلام خدمت @Ali موسس عزیز.

حاجی من تازگیا یعنی یک ماه قبل از آپدیت کریسمس این مشکل برام پیش اومده که هر وقت رادیو جوان میزارم تو وسیله نقلیم یا تو موزیک گوشی پخش نمیشه یعنی لینک یا اسم آهنگ زیر صفحه نمیاد به ادمین ها هم گفتم، گفتن که مشکل از لینک رادیو جوان و من از موسس عزیز درخواست دارم رسیدگی کنه.

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): -

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): همین که /carradio بزنین بعد رادیو جوان رو انتخاب کنین احتمال داره براتون مشکل پیش بیاد برا من که همیشه هست.

✝️ 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 ✝️ 

👑                                                              👑

HajArsalan.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• توسعه دهنده

سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون.

این مورد باگ نیست و مشکلی در عملکرد سیستم وجود نداره.

لینکی که مربوط به رادیو جوان هست ظاهرا به مشکل خورده و نیاز به تعویض دارد.

بسته شد.

COMFORTABILITY KILLS

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...