AMIRJAPAN ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام به مدیران آرساکیاگیم همه گی خسته نباشید من دیشب رفته بودم اسپری که ماشینمو درست کنم که آقای Arsalawn اومدو بهم ی فوش داد و رفت توی عکسم معلوم هست • مدارک (فیلم یا عکس): عکس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 5 ساعت قبل، amirturbo91 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام به مدیران آرساکیاگیم همه گی خسته نباشید من دیشب رفته بودم اسپری که ماشینمو درست کنم که آقای Arsalawn اومدو بهم ی فوش داد و رفت توی عکسم معلوم هست • مدارک (فیلم یا عکس): عکس باسلام خدمت مدیران عزیز. اولن بنده با ایشون حرف نمیزدم با دوستم حرف میزدم که مدرک هم دارم ولی فعلاً به پی سی دسترسی ندارم که ss رو بفرستم و تا ساعت ۲ شب خدمت مدیر عزیز ارسال میکنم. و آقای امیر خواهشن یه جا شکایت کن هدفت چیه هم اینجا شکایت کردی هم تو فکشن PD!؟ 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aarsalan ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 مدرک و توضیحات کامل به @Robert ارسال شد. 𝙄 𝙥𝙧𝙤𝙢𝙞𝙨𝙚𝙙 𝙩𝙤 𝙖𝙘𝙝𝙞𝙚𝙫𝙚 𝙢𝙮 𝙜𝙤𝙖𝙡𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Luigi ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 با سلام. شکایت شما رد شد. دلیل: توهین شدت بالایی صورت نگرفته. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده