NiKoLai ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 1 دقیقه قبل، Proofessor گفته است: بررسی شد این داستان کیک بود و خورده شده اب پرتقال خوبی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 فوقش ترکید ۱۰ کی چیزی نیس که پولداری را عشقه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 عالی بود بازم از اینا بساز نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 10 ساعت قبل، SeniorBlack گفته است: ریا نباشه همه این پیاما بخاطر اسکیل فرومه نه بابا اوکیه نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodAltaiir ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 16 ساعت قبل، Masterassassins گفته است: نطنز بود ، دیگر نفرستید تا زنده بمانیم مطالب نظنز تو قسمت مطالب طنز زیاد شده نقل قول :ME لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 2 ساعت قبل، ninjax گفته است: فوقش ترکید ۱۰ کی چیزی نیس که پولداری را عشقه آره ولی پشت صحنه یه چیز دیگه میگفت نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در January 5 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ در 12:08، Cry گفته است: آره ولی پشت صحنه یه چیز دیگه میگفت در پست صحنه چه می گذرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ در 23:45، SeniorBlack گفته است: درود امروز اومدم راجب یکی از عجیب ترین خاطره هام حرف بزنم. اون شب یه شب عادی بود. منو دوستم Pino میخواستیم با لیموزین بریم مهمونی. همه چیز عادی بود تا زمانی که اون موجود سوار ماشین شد و حرکت کرد. من ترسیده بودم و نگران دوستم بودم. ناگهان پلیر iNaji به کمک من برای نجات دوستم امد با کمکش تونستم اونو تا خارج از روستا ببرم تا اسیبی بهش نرسه یهو اون موجود تلاش کرد فرار کنه که ناگهان یکی از دوستامون Mr_moji اومد و با ماشین SandKing بهش کوبید حالا همه باهم به او ضربه میزدیم و اون موجود بعد کلی تعقیب و گریز بالاخره بیخیال دوستم شد و اونو از ماشین انداخت پایین و با بنز فرار کرد ( مهم نیس بیمش 10k هست ) حالا همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد. پایان مقاله نظرات خود را بنویسید با تشکر فراوان از @Cry @KhodeNaji @moji برای کمک به بنده ( بدون اطلاع خودشون ) *اگه متوجه نشدید یه باگی پیش اومد که پلیر Pino روی صندلی شاگرد نشسته بود اما درواقع روی صندلی راننده بود خنده دار نبود خسته هم نباشید در ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ در 09:40، FriendOfGod گفته است: Inaji به اسمشم میاد که نجاتتون بده دوستشون @KhodeNaji اون موقع که تازه به بازی اومده بود می خواست منو دست بندازه زنگ زده بود بهم میگفت قرعه کشی برنده شدی و... گفت که بیا بگیر و خیلی هم مسخره بازی درمیاورد بعد با ادمین ترسونده بودمش مجبور شده بود واقعا یه چی بهم بده تا دست از سرش بردارم چه حالی داد اومده بود منو اذیت کنه که یه دستی خورد یه چیزی هم از کفش رفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 26 دقیقه قبل، ijoker گفته است: دوستشون @KhodeNaji اون موقع که تازه به بازی اومده بود می خواست منو دست بندازه زنگ زده بود بهم میگفت قرعه کشی برنده شدی و... گفت که بیا بگیر و خیلی هم مسخره بازی درمیاورد بعد با ادمین ترسونده بودمش مجبور شده بود واقعا یه چی بهم بده تا دست از سرش بردارم چه حالی داد اومده بود منو اذیت کنه که یه دستی خورد یه چیزی هم از کفش رفت نوش جونت با اینکه حرامه ولی حلالت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 37 دقیقه قبل، ijoker گفته است: دوستشون @KhodeNaji اون موقع که تازه به بازی اومده بود می خواست منو دست بندازه زنگ زده بود بهم میگفت قرعه کشی برنده شدی و... گفت که بیا بگیر و خیلی هم مسخره بازی درمیاورد بعد با ادمین ترسونده بودمش مجبور شده بود واقعا یه چی بهم بده تا دست از سرش بردارم چه حالی داد اومده بود منو اذیت کنه که یه دستی خورد یه چیزی هم از کفش رفت نه جریان یچیز دیگه بود پولو که قرار بود بدم ولی بعدش قرار بود کیلت کنم ولی خب نشد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 16 دقیقه قبل، FriendOfGod گفته است: نوش جونت با اینکه حرامه ولی حلالت اومد به من رکب بزنه غافل از اینکه خودش داره رکب میخوره 5 دقیقه قبل، KhodeNaji گفته است: نه جریان یچیز دیگه بود پولو که قرار بود بدم ولی بعدش قرار بود کیلت کنم ولی خب نشد من اصلا به ادمین نگفته بودم فقط ترست دادم پول زیادی هم نبود فکر کن ۱۵ یا ۲۰کا که فقط گرفتم تا تو باشی مردومو خر فرض نکنی ولی خیلی حال داد رکب خوردی با مستر موجی هم بودی یادمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 16 دقیقه قبل، ijoker گفته است: اومد به من رکب بزنه غافل از اینکه خودش داره رکب میخوره رکب خوردیم کیومرث نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 منطقیه سید نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 4 ساعت قبل، FriendOfGod گفته است: رکب خوردیم کیومرث از این لحاظ که ناراحت بود چه کاری انجام داده عشق می کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 34 دقیقه قبل، ijoker گفته است: از این لحاظ که ناراحت بود چه کاری انجام داده عشق می کردم آره حس قدرت به ادم دست میده خودمم تجربش کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 7 ساعت قبل، ijoker گفته است: خنده دار نبود خسته هم نباشید دوستشون @KhodeNaji اون موقع که تازه به بازی اومده بود می خواست منو دست بندازه زنگ زده بود بهم میگفت قرعه کشی برنده شدی و... گفت که بیا بگیر و خیلی هم مسخره بازی درمیاورد بعد با ادمین ترسونده بودمش مجبور شده بود واقعا یه چی بهم بده تا دست از سرش بردارم چه حالی داد اومده بود منو اذیت کنه که یه دستی خورد یه چیزی هم از کفش رفت ای وایییی یادمه 6 ساعت قبل، KhodeNaji گفته است: نه جریان یچیز دیگه بود پولو که قرار بود بدم ولی بعدش قرار بود کیلت کنم ولی خب نشد داش من در جریان دیگه البته ایرادی نداشتا دوران جهالت بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 سلام لطف کن بار بعد کوچیکتر بنویس تشکر از خانوم/آقای @Slap بایت هاید نکردن این تاپیک 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 23 ساعت قبل، FriendOfGod گفته است: آره حس قدرت به ادم دست میده خودمم تجربش کردم تقریبا اره 22 ساعت قبل، MitNick گفته است: ای وایییی یادمه داش من در جریان دیگه البته ایرادی نداشتا دوران جهالت بود شما هم یه چندتا از جهالتتون بگید ما شاد بشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Belaad ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 بسیار منطقیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyBesT ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Guard ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 (ویرایش شده) مجله بسیار ترسناک و جالبی بود Brothers On Top WW2 is Come Back ویرایش شده January 11 توسط Pierson نقل قول Menace II Society لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ در 21:11، Fayez گفته است: سلام لطف کن بار بعد کوچیکتر بنویس تشکر از خانوم/آقای @Slap بایت هاید نکردن این تاپیک دهنت سرویس عرفان نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezamohebbi ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 خداروشکر خودتون سالمید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 21 ساعت قبل، rezamohebbi گفته است: خداروشکر خودتون سالمید از کجا معلوم نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.