limit ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 اینم یادگاری از ایونت کریسمس 2024 با آرساکیا2023/12/30 دوستانی که اسمشون توی عکس هست اعلام حضور کنند با تشکر از سوپرایز کامیاب عزیز @Kamyab 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 یکی به اسم Fayez تو عکس هست بعدا خودم فیلم ایونت رو اپلود میکنم مشکلی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 عه اسم من نبود که بس که سرم گرم Benddown/ زدن بود نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 7 ساعت قبل، Fayez گفته است: یکی به اسم Fayez تو عکس هست بعدا خودم فیلم ایونت رو اپلود میکنم مشکلی نیست ماشاالله سیستم،هم رکورد میکنی سید هم تو اون جشن FPS میگیری، سیستم Says:من دارم زحمت میکشم نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 4 ساعت قبل، AmirVortlu گفته است: ماشاالله سیستم،هم رکورد میکنی سید هم تو اون جشن FPS میگیری، سیستم Says:من دارم زحمت میکشم https://uploadkon.ir/uploads/25e431_23km-20231231-480p-30f-20231231-105950.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 1 ساعت قبل، Fayez گفته است: https://uploadkon.ir/uploads/25e431_23km-20231231-480p-30f-20231231-105950.mp4 بیسیار تا بیسیار عالی نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 اسمم توی عکس هست ولی بزور دیده میشه 7 ساعت قبل، AmirVortlu گفته است: ماشاالله سیستم،هم رکورد میکنی سید هم تو اون جشن FPS میگیری، سیستم Says:من دارم زحمت میکشم "اقا وارتلو میبینم دوباره برگشتی" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 12 دقیقه قبل، KhodeNaji گفته است: اسمم توی عکس هست ولی بزور دیده میشه "اقا وارتلو میبینم دوباره برگشتی" آره 1 نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 در ۱۴۰۲/۱۰/۹ در 21:07، Ezza گفته است: اینم یادگاری از ایونت کریسمس 2024 با آرساکیا2023/12/30 دوستانی که اسمشون توی عکس هست اعلام حضور کنند با تشکر از سوپرایز کامیاب عزیز @Kamyab یالله. فقط FPS نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 منم بودم ولی متاسفانه تو عکس نیستم در کمال تعجب دیروز با اینکه fps من از ۶ به بالا نیومد و ۷ تا اکانت بالا آورده بودم امه نه کرش شدم نه نتم قطع شد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 در ۱۴۰۲/۱۰/۹ در 21:07، Ezza گفته است: اینم یادگاری از ایونت کریسمس 2024 با آرساکیا2023/12/30 دوستانی که اسمشون توی عکس هست اعلام حضور کنند با تشکر از سوپرایز کامیاب عزیز @Kamyab یه روز نبودیما @Ali به کسی مونده هنوز رسپکت نداده باشی تا دیروز پسره داشت نون و خرما می خورد الان پیتزا با پنیر اضافه سفارش میده الان همون بچه لولش از من بیشتره @Aliما رو هم شامل فضل خودت قرار بده دیگه من مونده ام تنهای تنها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در January 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 38 دقیقه قبل، ijoker گفته است: یه روز نبودیما @Ali به کسی مونده هنوز رسپکت نداده باشی تا دیروز پسره داشت نون و خرما می خورد الان پیتزا با پنیر اضافه سفارش میده الان همون بچه لولش از من بیشتره @Aliما رو هم شامل فضل خودت قرار بده دیگه من مونده ام تنهای تنها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 2 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 در ۱۴۰۲/۱۰/۹ در 21:07، Ezza گفته است: اینم یادگاری از ایونت کریسمس 2024 با آرساکیا2023/12/30 دوستانی که اسمشون توی عکس هست اعلام حضور کنند با تشکر از سوپرایز کامیاب عزیز @Kamyab حاجی من اسکینمو دیدم ولی نیک نیممو نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در January 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 1 ساعت قبل، FriendOfGod گفته است: حاجی من اسکینمو دیدم ولی نیک نیممو نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 (ویرایش شده) در ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ در 11:28، Fayez گفته است: https://uploadkon.ir/uploads/25e431_23km-20231231-480p-30f-20231231-105950.mp4 خوب بود خوش گذشت. اديت اوکی بود اما من کجا بودم سیییید ویرایش شده January 6 توسط Armour . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 5 ساعت قبل، Armour گفته است: خوب بود خوش گذشت. اديت اوکی بود اما من کجا بودم سیییید تو اونجا بودی! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 کریسمس چی بود نقل قول خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 36 دقیقه قبل، Fayez گفته است: تو اونجا بودی! میشه واضح تر بگی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 45 دقیقه قبل، Armour گفته است: میشه واضح تر بگی؟ یه جای که ...... صفا باشه آقا بی خیال این سانسورچی اومده سراغ من نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۲ در 20:21، Ezza گفته است: دادا والا درده من با چه رویی برم تو بازی وقتی بچهه که ساده ترین cmd ها رو بلد نیست لولش الان بیشتر از منه 8 ساعت قبل، Armour گفته است: اديت اوکی بود اما من کجا بودم سیییید با ادیتش تو رو پاک کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 من خودمو دیدم DD: نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 در ۱۴۰۲/۱۰/۹ در 21:07، Ezza گفته است: اینم یادگاری از ایونت کریسمس 2024 با آرساکیا2023/12/30 دوستانی که اسمشون توی عکس هست اعلام حضور کنند با تشکر از سوپرایز کامیاب عزیز @Kamyab ماشالله قدرت FPS ما که اون گوشه موشه ها رفته بودیم تازه اونجا هم FPS مون 2 بود نقل قول MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tohi ارسال شده در August 2 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2 باع نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SprideR ارسال شده در October 22 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22 یادش بخیر نقل قول همیشه از کسی ضربه میخوریم که فکر میکردیم این دیگه با بقیه فرق داره…! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.