AzraeI ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 (ویرایش شده) عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: بنده یه باگی رو گزارش داده بودم تحت عنوان باگ ایدی که الان متوجه دلیلش شدم و میخوام توضیحش بدم نگاه کنید اگر یک نفر به طور مثال به شما /repair id $300 بده و شما $200 تو جیبت باشه بجای اینکه نوشته بشه شما پول کافی رو ندارد مینویسه inviled id واین هم به نوبه خودش یک نوع باگه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): نیاز نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح داده شد ویرایش شده December 29, 2023 توسط Mahdi1187 There no Second chances in Life Only In video games ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azure ارسال شده در December 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2023 به نام خداوند متعال درود؛ ممنون بابتِ ایجاد تاپیک؛ لطفاُ زمانی که میخواهید باگی را گزارش کنید، توضیحاتِ لازم رو ارائه کنید تا به درستی به گزارشِ شما رسیدگی شود؛ قبلاُ شما یک تاپیکی ایجاد کرده بودید (کلیک کنید) که ازتون خواسته شد در تاپیک جدیدی درصورت تمایل، کامل توضیح دهید که چگونه با آن باگ برخورد کنیم؛ طبقِ توضیحاتی که اکنون دادهاید، شما از دستور به درستی استفاده نمیکنید چرا که در دستور لازم به قرار دادن "$" نمیباشد و برای استفاده از دستوری مثل "Repair/"، کافی است به صورت رو به رو استفاده کرد: "Repair 0 300/" موردی که گزارش کردهاید مشکلی ندارد و باگ نمیباشد. روزتان بخیر، خدانگهدار. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در December 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 (ویرایش شده) نه اصلا ربطی به دستور نداره شما یک بار اینطورس کخ بنده گفتم اتحان کن مثلا در repair مبلغ $200 وارد کنید و در جیب فردی که به اون repair دادید کمتز از 200$ باشه وقتی این کارو کردید فردی که بهخواد قبول کنه به جایه اینکه ارور بیاد شما پول کافی ندارید ارور میاد که ایدی وارد شده اشتباه میباشد و این یک باگه دیگه از دفعه بعدی رعایت میشه و "$" واسه نمایش این گذاشتم که بدونید منطورم مبلغه. ویرایش شده December 30, 2023 توسط Mahdi1187 1 There no Second chances in Life Only In video games ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در December 30, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 Click <تاپیک قبلی که عرض کردم There no Second chances in Life Only In video games ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 31, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 درود، ممنون بابت گزارشتون. مورد گزارش شده بر طرف شد. سال جدید میلادی (کریسمس 2024) نیز بر شما مبارک باد. 2434d39c6232519c8c5e632fad9540cb0b9c71b7 COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @DeathSoldier نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در March 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 DeathSoldier There no Second chances in Life Only In video games ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 20 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 20 جوایز برای DeathSoldier واریز شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده