MedadRangi ارسال شده در December 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2023 با سلام خدمت بازیکنان محترم آرساکیاگیم در هفته ی اخیر در [Vote/] رای گیری برای شهردار جدید آرساکیا داشتیم بنده با توجه به شواهد و مدارک موجود, شهردار جدید رو اعلام میکنم همونطور که در عکس میبینید, شهردار جدید آرساکیا با 199 عدد رای کسی نیست جز: HajAbdollah و بقیه دوستان به ترتیب رای آوردند: Fayez: 50 Abolfazl: 34 Rony: 31 Sina: 29 The_Guardian: 16 Rexa: 11 امیدوارم که مبارکشون باشه و شهردار بسیار مفیدی برای آرساکیا باشند. با آرزوی سلامتی برای تک تک شما عزیزان و شهردار عزیز پ.ن(با کمی شیطنت): امیدوارم این مقام برای اقلیت News Reporter هم منفعتی داشته باشه که دست شهردار عزیز رو میبوسه! بعدا در موردش در مقاله های بعدی با هم صحبت خواهیم کرد! @Ali @HajAbdollah @Fayez @SuperMaN @AmirHosseyn @Olden @Kamyab @Name @Shahrooz @Ara @Exit و بقیه ی دوستان گل 8 2 نقل قول سیست یه رته یه بی صفته صورتت مثه سینه دافت فلته همون دوتا تیکه هم حیف که رو بیته حالا برو بساز کمپین فیک توییتر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajAbdollah ارسال شده در December 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2023 قربان شما داداش, انشالله که بتونم واسه سرور و بازیکنان عزیز آرساکیا گیم که همگی از دوست های گل بنده هستن سودمند باشم, همچنین از تک تک نفراتی که لطف داشتن به من و قابل دونستن که بهم رای بدن تشکر میکنم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MedadRangi ارسال شده در December 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2023 6 دقیقه قبل، HajAbdollah گفته است: قربان شما داداش, انشالله که بتونم واسه سرور و بازیکنان عزیز آرساکیا گیم که همگی از دوست های گل بنده هستن سودمند باشم, همچنین از تک تک نفراتی که لطف داشتن به من و قابل دونستن که بهم رای بدن تشکر میکنم. سروری داداش نقل قول سیست یه رته یه بی صفته صورتت مثه سینه دافت فلته همون دوتا تیکه هم حیف که رو بیته حالا برو بساز کمپین فیک توییتر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در December 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 25, 2023 مرسی بابت مجله مجله شما برنده شد. نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در December 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2023 سلام تشکر بابت مجله بدرود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در December 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2023 Nice نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wolf King Family متــAlonsoــین ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MedadRangi ارسال شده در December 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2023 2 ساعت قبل، Alonso گفته است: Nice نقل قول سیست یه رته یه بی صفته صورتت مثه سینه دافت فلته همون دوتا تیکه هم حیف که رو بیته حالا برو بساز کمپین فیک توییتر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در January 4 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4 داداش کلا یه چنتا مجله ازت دیدم واقعا خیلی خوبن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در January 5 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 سلام عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 در ۱۴۰۲/۱۰/۴ در 15:30، Bogart گفته است: The_Guardian: 16 من فقط قصدم این بود ببینم چند نفر منو دوست دارن ولی انگار که نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MedadRangi ارسال شده در January 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۲ در 16:57، Guardian گفته است: من فقط قصدم این بود ببینم چند نفر منو دوست دارن ولی انگار که این چه حرفیه شاید خیلیا دوست دارن اما به عنوان Mayor نه به عنوان یه Cop هم مهربونی هم کار بلد 1 نقل قول سیست یه رته یه بی صفته صورتت مثه سینه دافت فلته همون دوتا تیکه هم حیف که رو بیته حالا برو بساز کمپین فیک توییتر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.