KiT ارسال شده در March 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2018 سلام، من یک اشتباهی کردم مدرک جعلی ساختم و به خاطرش بن شدم جدیدا منیجر سرور (اقای شایان) منو به خاطر همکاری با چنل ممنوعه بن دادند. من برای ایشون توضیح دادم که فقط جوین دادم ولی کاره خاصی نکردم، ممنون میشم رسیدگی شه. باید بگم که واقعا از کارهای خودم بسیار بسیار پشیمونم. با تشکر از زحمات شما. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooya2002 ارسال شده در March 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2018 سلام من در سرور به دلیل گذاشتن تبلیغ بن شده ام پشیمون هستم نمیخواستم تبلیغ سروری را بکنم پشیمون هستم لطفا منرا ان بن کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killzone ارسال شده در April 9, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2018 سلام من داشتم ماشین میفروختم که ی دفعه نوشت به دلیل چیت بن شدید حتما اشتباهی صورت گرفته بررسی شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2018 درخواست های رفع محرومیت باید در بخش: ارسال شوند. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده