Gladiatoor ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من وانتد لول یک بودم که پلیس منو برد jail از یه جا دیگه اسپان شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://uplod.ir/y8njnq134s6d/Screenshot_۲۰۲۳۱۲۲۲_۱۹۲۲۴۹_AGSA.jpg.htm - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): با ری استارت کردن هی میگزره....! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در January 5 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 درود، این مشکل بخاطر سینک نبودن شما با سرور، به دلیل مشکلات اینترنتیه درچنین مواردی میتونین از Report یا Relog استفاده کنین تا مشکل برطرف بشه. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 5 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 5 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. این اتفاق به دلیل نوسانات کانکشن میتواند رخ دهد (که همیشه از سمت کاربر نیست) و تا جای ممکن این مورد بهبود یافته. در صورت تکرار مکرر این مورد دوباره گزارش دهید. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده