Semtex ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: تا اونجایی که من فکر میکنم این متن مربوط به قانون Cover name هست اما اشتباه در قسمت News هست نقل قول بعد از خارج شدن از محل قتل سریعاً CoverName را بردارید. (مجازات: بار اول: Faction Warn، در صورت تکرار: اخراج از اقلیت با 80FP) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 21, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون. این مورد در دست بررسی قرار گرفت. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مدیریت Kamyab ارسال شده در January 8 مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در January 8 درود خدمت شما بازیکن گرامی این مورد اصلاح شد. با تشکر از گزارشتون. In my shoes, just to see, what it’s like to be me, I’ll be you, let’s trade shoes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 11 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 11 جوایز برای Kazem واریز شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده