مؤسس Ali ارسال شده در October 10, 2023 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 3 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: داخل ویندوز که هنوز ندیدم ولی روی اندروید خیلی کنده. اصلا میام فروم ، حس میکنم باید سریعا ببندم فرومو برای اندروید پیش زمینه متحرک غیر فعال شد. مرورگرتون چی بود؟ (داخل اندروید) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 هم اکنون، Ali گفته است: برای اندروید پیش زمینه متحرک غیر فعال شد. مرورگرتون چی بود؟ ممنون کروم - اندروید جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 هم اکنون، Ali گفته است: برای اندروید پیش زمینه متحرک غیر فعال شد. مرورگرتون چی بود؟ از من با پیش زمینه متحرک مشکلی نداشت مرورگر کروم بروز ترین نسخه اندروید ۱۲ ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 10, 2023 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 هم اکنون، Supervisor گفته است: کروم - اندروید آیا کرومتون بروزرسانی شده بود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 1 دقیقه قبل، Ali گفته است: آیا کرومتون بروزرسانی شده بود؟ اره، آخرین نسخه همیشه نصبه، تاحالا به همچین مشکلی توی کروم برنخورده بودم، همون بخاطر بکگراند متحرک بود که اوکی شد و الان خیلی بهتر شده جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 10, 2023 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 هم اکنون، Supervisor گفته است: همون بخاطر بکگراند متحرک بود که اوکی شد و الان خیلی بهتر شده عجیبه، حس میکنم کرومتون GPU Acceleration نداره و همون باعث ایجاد لگ شده بود چون من با گوشی Galaxy S8 با کروم و باقی دوستان هیچ لگی نداشتیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 در بعضی نقاط شلوغ کاری زیاد شده مثلا صفحه اول هم توی صفحه نخست قوانین انجمن آیپی جدید ارساکیا گیم اورده شده هم در قسمت اطلاعیه ها سمت چپ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 @Ali این مورد رو باز چک میکنم، ولی خب شاید رو گوشی های ضعیف بقیه دوستان اذیت کننده میشد و مورد مهم تر اینکه روی SEO سایت هم تاثیر منفی میذاشت بخاطر دیر لود شدن دو مورد دیگه: ۱- داخل پیام ها وقتی چند پیام رو انتخاب میکنیم، دکمه بالابر میوفته رو دکمه حذف که اذیت کننده میشه ۲- اگه بشه حالت نقلقول دستی به اندروید اضافه بشه خیلی بهتر میشه، مثلا برای همین نقل قول من یک بار فروم رو گذاشتم رو حالت Desktop mode و بعد اضافه کرده نقل قول برگردوندم رو Android Mode که خب اینم اذیت کنندس نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 10, 2023 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 1 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: این مورد رو باز چک میکنم، ولی خب شاید رو گوشی های ضعیف بقیه دوستان اذیت کننده میشد و مورد مهم تر اینکه روی SEO سایت هم تاثیر منفی میذاشت بخاطر دیر لود شدن میشه داخل آدرس مرورگر کرومتون chrome://gpu رو وارد کنید و اطلاعاتش رو برام داخل پیام خصوصی ارسال کنید؟ اگر ما بتونیم مرورگر های ضعیفی مثل شما رو تشخیص بدیم و این پیش زمنیه متحرک رو فقط برای افرادی که براشون مشکلی نداره قرار بدیم خیلی خوب میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 15 دقیقه قبل، Ali گفته است: برای اندروید پیش زمینه متحرک غیر فعال شد. مرورگرتون چی بود؟ (داخل اندروید) من توی اندروید اصلا مشکلی نداشتم، توی پیسی به شدت لگ میشم با این پیش زمینه، حتی به نظرم نبودش زیباتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 11 دقیقه قبل، Ali گفته است: میشه داخل آدرس مرورگر کرومتون chrome://gpu رو وارد کنید و اطلاعاتش رو برام داخل پیام خصوصی ارسال کنید؟ ارسال شد جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Exit ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 15 ساعت قبل، Ali گفته است: متأسفانه توی تم قبلی هم زننده بود، Contrast پایینی نسبت به رنگ پس زمینه داره و متأسفانه به دلیل اینکه طراح قبلیمون که این عکس های مخصوص درجه انجمن رو طراحی کرده بود الان نیست یکم سخته عوض کردنش مگه اینکه بچه ها بتونن یاری برسونن. این؟ سایزش چند در چند باید باشه؟ • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 @Ali وقتی که بالای تاپیک هستیم علامت بالای تاپیکو تبدیل به پایین تاپیک کنید وقتی پایین هستیم روبه بالا باشه وقتی بالا هستیم رو به پایین باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در October 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2023 4 ساعت قبل، Ali گفته است: همچنان لگید؟ یک بار CTRL+F5 بزنید رفرش کنید رفع شد. دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 (ویرایش شده) وقتی فروم رو رو حالتی که تو اسکرین شات مشخصه میزاریم کتگوری ها عکس ندارن. ویرایش شده October 11, 2023 توسط Pooriya . ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 @Ali تعداد کل کاربرا به عدد (مثلا profile/ali_1 ) نمیخوره زده 18000 تا کاربر ولی حدود 22,000 تا 25,000 نفر هستن آخرین ریجستری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 11, 2023 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 23 ساعت قبل، Ara گفته است: بخش گزینه ها در ویرایش وضعیت ها غیر فعال یا باگ داره دقیقاً مشکلش چیه؟ 4 ساعت قبل، MohammadMahaN گفته است: زده 18000 تا کاربر ولی حدود 22,000 تا 25,000 نفر هستن باقی کاربرا ایمیلشون رو Validate نکردن و پاک شدن، آیدی افزایش پیدا میکنه اما تعداد نه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 کی قراره اکانت های فروم با اکانت های بازی Sync بشن و یکی شن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 @Ali فروم قراره همینجوری باقی بمونه؟ من اصلا با PC نمیتونم بیام توی فروما (اون گیفه اگر بازی هم باز باشه فشار زیادی به PC میاره و علاوه بر کند شدن سیستم، صفحات هم خیلی کند لود میشن)، با اندرویدم نسبت به ورژن قبلی فروم دیرتر لود میشه صفحاتش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در October 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2023 @Ali @AliAgent راس میگه صفحه متحرک بکگراند رو اگه میشه غیر فعالش کن خیلی کند شده فروم توی PC (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 12, 2023 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2023 18 ساعت قبل، TheExpert گفته است: کی قراره اکانت های فروم با اکانت های بازی Sync بشن و یکی شن؟ خیلی زود. 17 ساعت قبل، AliAgent گفته است: @Ali فروم قراره همینجوری باقی بمونه؟ من اصلا با PC نمیتونم بیام توی فروما (اون گیفه اگر بازی هم باز باشه فشار زیادی به PC میاره و علاوه بر کند شدن سیستم، صفحات هم خیلی کند لود میشن)، با اندرویدم نسبت به ورژن قبلی فروم دیرتر لود میشه صفحاتش 16 ساعت قبل، Learning گفته است: @Ali @AliAgent راس میگه صفحه متحرک بکگراند رو اگه میشه غیر فعالش کن خیلی کند شده فروم توی PC با کامپیوتر خیلی ضعیف و موبایل خیلی ضعیف تست کردیم و اصلاً مشکلی دیده نشد، حتی یک ذره هم باعث لگ نمیشه، آیا Google Chrome دارید؟ لطفاً chrome://gpu هاتون رو پیام خصوصی برام بفرستید با کامپیوتر (داخل آدرس مرورگر chrome://gpu وارد کنید) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در October 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2023 1 دقیقه قبل، Ali گفته است: با کامپیوتر خیلی ضعیف و موبایل خیلی ضعیف تست کردیم و اصلاً مشکلی دیده نشد، حتی یک ذره هم باعث لگ نمیشه، آیا Google Chrome دارید؟ لطفاً chrome://gpu هاتون رو پیام خصوصی برام بفرستید با کامپیوتر (داخل آدرس مرورگر chrome://gpu وارد کنید) Firefox هستم و چیزی به اسم firefox://gpu نداره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 12, 2023 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2023 7 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: Firefox هستم و چیزی به اسم firefox://gpu نداره لطفاً با Google Chrome امتحان کنید. من الان با Firefox انجمن رو باز کردم، Firefox در حال استفاده از 90% قدرت یکی از هسته های پردازنده سیستمم هست و فقط 15% از GPU یا پردازنده گرافیکیم استفاده میکنه، در عین حال Chrome تقریباً 30% از هسته پردازنده و 50% از قدرت GPU استفاده میکنه، این بدین معناست که مثل همیشه Google Chrome از Firefox از لحاظ بهینه بودن برتر هست و باید کیفیت نقشه افرادی که Firefox استفاده میکنن رو کم کنیم و در عین حال Animation نقشه رو زمانی که Window بلور میشه متوقف و SVG رو برداریم و جاش یک عکس قرار بدیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در October 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2023 نظر شما راجب یک تایمر برای مسابقات ویژه و دادن دسترسی برای گذاشتن اون تایمر برای مسول برگزاری مسابقات ویژه چیه؟ [ بازدهی بیشتر + تعداد متقاضیان ورود به مسابقه بالا می رود و بازیکنان بیشتری در اون تایم انلاین میشن ] فکر نکنم چیز زیاد پیچیده ایی باشه چون توی رویداد بیشتر بخر بیشتر ببر هم اینو داشتیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 12, 2023 سازنده مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2023 1 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: نظر شما راجب یک تایمر برای مسابقات ویژه و دادن دسترسی برای گذاشتن اون تایمر برای مسول برگزاری مسابقات ویژه چیه در واقع ما بخش https://forum.arsacia.ir/events/ (تقویم) را برای همین کار اضافه کردیم. به زودی در دسترس مسئولین قرار خواهد گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده