ijoker ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 درود به نظر شما چه نرم افزار هایی برای آهنگ سازی و بیت زدن عالیه فقط اونایی که عالین رو معرفی کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2 AmirReza ارسال شده در December 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2023 انتخاب حرفه ایی ترین نرم افزار ساخت موزیک نیازمند داشتن دانش آهنگ سازی در همون سطح رو داره، برای شروع FL studio بهترین گزینه اس گزینه های دیگه ایی که دارید برای استفاده به ترتیب: Bitwig Studio One Ableton Live Audacity Pro Tools Garage Band Logic Pro X Steinberg Cubase Pro FL Studio REAPER نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2 ArmouR ارسال شده در December 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 نمی دانم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2 SuperMaN ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 درود کوتاهترین جواب به سوال شما این هست: هیچ نرمافزاری بهترین نیست! هر DAW دارای ویژگیها و مزایا و معایب خود است، در نتیجه بهترین DAW بستگی به نیازها و سلیقه شما دارد. برخی از محبوبترین DAWها Pro Tools ، Logic Pro X ، Ableton Live ، FL Studio و Cubase هستند. فردی که دارای مهارت کافی باشه با هر DAWای کارشو انجام میده نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2 Slap ارسال شده در December 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 از نظر خودم FL Studio ولی اقای @SuperMaN یک سری برنامه دیگه هم معرفی کردند که میتونید از اونها هم استفاده کنید نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2 Suvastika ارسال شده در December 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2023 درود. بنده با تعدادی از اینها کار کردم و به نظرم FL Studio بهترینه و راحت تر بود باهاش کار کردن برام میتونی از ورژن موبایل FL Studio هم استفاده کنی نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 ijoker ارسال شده در December 5, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 2 دقیقه قبل، Armour گفته است: نمی دانم اطلاعی ندارم ها؟؟ من یه اف ال استودیو رو دارم خوبه در حد متوسطه ولی در حد بالا تر چندتا هست چون زیاد حرفه ای دنبال نکردم نمی تونم تشخیص بدم کدوم بهتره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 SuperMaN ارسال شده در December 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 5 دقیقه قبل، ArthurFleck گفته است: حرفه ای ترین کدوم؟ گفتم دیگه در ۱۴۰۲/۹/۱۵ در 08:57، SuperMaN گفته است: فردی که دارای مهارت کافی باشه با هر DAWای کارشو انجام میده ابزارها و قابلیتهای همشون 99 درصد یکسانه اما با روش های مختلف ولی در کل با یه سرچ کوچیک میشه تمام معایب و مزایای DAWهای مختلف رو بررسی کرد خودم بعد FL Studio نرمافزار Studio One رو ترجیح میدم نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 ijoker ارسال شده در December 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 1 دقیقه قبل، SuperMaN گفته است: ابزارها و قابلیتهای همشون 99 درصد یکسانه اما با روش های مختلف ولی در کل با یه سرچ کوچیک میشه تمام معایب و مزایای DAWهای مختلف رو بررسی کرد خودم بعد FL Studio نرمافزار Studio One رو ترجیح میدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 ijoker ارسال شده در December 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۴ در 09:38، Suvastika گفته است: درود. بنده با تعدادی از اینها کار کردم و به نظرم FL Studio بهترینه و راحت تر بود باهاش کار کردن برام میتونی از ورژن موبایل FL Studio هم استفاده کنی ورژن های موبایل همه مسخره بازین فقط کار با کامپیوتر قشنگ در میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 iMahan ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 من کارم این بوده بستگی به خودت داره که تا چه حدی و برای چه استفادهای میخوای اف ال استودیو محیط کاربری ساده تری داره ولی به این معنی نیست که کار حرفهای نمیشه باهاش کرد اگر صرفا میخوای بیت بزنی برو سراغ اف ال استودیو اگر میخوای بعدا کارت رو تا جایی پیش ببری که اجرای زنده داشته باشی و ساز ریکورد کنی با Ableton شروع کن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 ijoker ارسال شده در January 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 2 در ۱۴۰۲/۱۰/۹ در 20:47، iMahan گفته است: من کارم این بوده بستگی به خودت داره که تا چه حدی و برای چه استفادهای میخوای اف ال استودیو محیط کاربری ساده تری داره ولی به این معنی نیست که کار حرفهای نمیشه باهاش کرد اگر صرفا میخوای بیت بزنی برو سراغ اف ال استودیو اگر میخوای بعدا کارت رو تا جایی پیش ببری که اجرای زنده داشته باشی و ساز ریکورد کنی با Ableton شروع کنم منم همچین فکری میکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 FriendOfGod ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 10 ساعت قبل، ijoker گفته است: حرفه ای نیستم تهش با همون اف ال یه کارایی می تونم انجام بدم حله پس موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 EDWARD ارسال شده در May 7 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7 در ۱۴۰۲/۹/۱۶ در 15:31، SuperMaN گفته است: گفتم دیگه ابزارها و قابلیتهای همشون 99 درصد یکسانه اما با روش های مختلف ولی در کل با یه سرچ کوچیک میشه تمام معایب و مزایای DAWهای مختلف رو بررسی کرد خودم بعد FL Studio نرمافزار Studio One رو ترجیح میدم Pro Tools هم خوبه نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 ijoker ارسال شده در December 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۱۵ در 08:57، SuperMaN گفته است: درود کوتاهترین جواب به سوال شما این هست: هیچ نرمافزاری بهترین نیست! هر DAW دارای ویژگیها و مزایا و معایب خود است، در نتیجه بهترین DAW بستگی به نیازها و سلیقه شما دارد. برخی از محبوبترین DAWها Pro Tools ، Logic Pro X ، Ableton Live ، FL Studio و Cubase هستند. فردی که دارای مهارت کافی باشه با هر DAWای کارشو انجام میده حرفه ای ترین کدوم؟ در ۱۴۰۲/۹/۱۵ در 09:00، MehranS گفته است: از نظر خودم FL Studio ولی اقای @SuperMaN یک سری برنامه دیگه هم معرفی کردند که میتونید از اونها هم استفاده کنید ممنون+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Mohammadhadi ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 بنظر من آهنگسازی کار سختیه و باید بری دانشگاه هنر های موسیقیایی 4 سال درس بخونی تا آهنگساز بشی!!! ةآهنگسازی بدون دانش بدرد نمیخوره. باید هارمونی بخونی ساز شناسی کنترپوان و .... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 FriendOfGod ارسال شده در January 3 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3 در ۱۴۰۲/۹/۱۴ در 22:55، ijoker گفته است: درود به نظر شما چه نرم افزار هایی برای آهنگ سازی و بیت زدن عالیه فقط اونایی که عالین رو معرفی کنید صرفا بهترین برنامه رو نمیتونم بهتون بگم چون حرفه ای دنبال نمیکردم اما FL studio محیط نسبتا ساده تری داره و کار باهاش راحت تره اما اگر خیلی حرفه ای هستی پیشنهاد نمیکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 ijoker ارسال شده در January 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ در 10:31، Mohammadhadi گفته است: بنظر من آهنگسازی کار سختیه و باید بری دانشگاه هنر های موسیقیایی 4 سال درس بخونی تا آهنگساز بشی!!! ةآهنگسازی بدون دانش بدرد نمیخوره. باید هارمونی بخونی ساز شناسی کنترپوان و .... داداش دیگه داری سختش میکنی من نمی خوام اهنگ ساز خواننده ای بشم که صرفا جهت ارامش روان می خوام انجام بدم در ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ در 21:28، FriendOfGod گفته است: صرفا بهترین برنامه رو نمیتونم بهتون بگم چون حرفه ای دنبال نمیکردم اما FL studio محیط نسبتا ساده تری داره و کار باهاش راحت تره اما اگر خیلی حرفه ای هستی پیشنهاد نمیکنم. حرفه ای نیستم تهش با همون اف ال یه کارایی می تونم انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 ijoker ارسال شده در January 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 در ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ در 09:44، FriendOfGod گفته است: حله پس موفق باشی ممنونم همچنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-1 EDWARD ارسال شده در May 18 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18 همه شون یکین نمیشه گفت کدوم بهترینته نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
-1 Prayers ارسال شده در May 20 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20 در ۱۴۰۲/۹/۱۴ در 11:25، ijoker گفته است: درود به نظر شما چه نرم افزار هایی برای آهنگ سازی و بیت زدن عالیه فقط اونایی که عالین رو معرفی کنید زیاد هست داداش بهترین اینه که برای سایت سافت 98 از اونجا سرچ کنید Music میاره ببین کدوم بدرد میخوره دانلود کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
ijoker
درود
به نظر شما چه نرم افزار هایی برای آهنگ سازی و بیت زدن عالیه
فقط اونایی که عالین رو معرفی کنید
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.