DeathSoldier ارسال شده در November 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 (ویرایش شده) عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: اینکه وقتی برای accpet repair ایدی طرف ونام اون رو میزنم ارور inviled id میاد ولی هم ایدی هم نیم رو کامل زدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://s6.uupload.ir/css/images/udl6.png - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم والا ولی این باگی بود که من دیدم گفتم گزارش بدم مخفی کننده ویرایش شده November 29, 2023 توسط Mahdi1187 There no Second chances in Life Only In video games ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در December 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2023 عکس شما در آپلودر پاک شده ولی به احتمال زیاد فکر کنم هم آیدی و هم اسم بازیکن رو زدید مثلا Accept mechanic 123 Ali اگر اینجور میزنید باید بگم که یا آیدی رو بزنید یا اسم رو لازم نیست هر دو رو بزنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در December 5, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 درود، ممنون بابت گزارشتون! آیا نام بازیکن مورد نظر و آیدی بازیکن مورد نظر رو همزمان وارد کردید؟ COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeathSoldier ارسال شده در December 7, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2023 خیر There no Second chances in Life Only In video games ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 @Mahdi1187 با سلام و درود خدمت شما دوست عزیز سیستم مدنظر شما در تمامیه دستورات یکسان است، اگر شما در دستور accept repair با این خطا مواجه بشید، باید در دستورات find, id, w و غیره با این خطا مواجه شید. متاسفانه مدارک شما در دسترس نیست تا متوجه منظورتان شویم، در صورت امکان مدارک را مجدد ارائه دهید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 19, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2023 به دلیل گزارش ناقص و عدم ارائه فیلم یا عکس بسته شد. به احتمال خیلی زیاد شما آیدی را به درستی وارد نمیکردید. در غیر این صورت با فیلم در آپلود سنتر دیگر گزارش جدید ارسال نمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده