Cyber ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 چقدر یک پلیر میتونه حقیر باشه و خودشو کوچیک کنه که برای 50 کی دزدی کنه ؟ دزدی چه عرض کنم بزنه زیر مردونگی و حرف و قسم خوردنش واقعا جای تاسف داره چنین بازیکنایی توی دسته متوسطن اگر نیاز مالی داری بیا بهت 1 میل 2 میل کمک کنم ولی بابت 50 کی خودتو حقیر و پست نشون نده . isafa خیلی حقیری خیلی . قبلا کسایی میرفتن دسته متوسط که شیر مرد بودن گنگ بودن نه حقیر و کوته فکر. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ARAWMIXIA ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 دزدی 50 کایی نقل قول وقتے عادت دارے با هر ڪسے دردودل ڪنی، درست مثل اینه ڪه بهشون یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدے تا هروقت هرجور خواستن ازش استفاده ڪنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 داداش انقدر پستات منطقی بود کمرم شکست @BeyadAmu نقل قول اون که داد دستم بیسه رو .... - اون که خواست انقد بشم فس الان ..... اون که دنبالِ فرصته .... - نسخهِ قُدرتو ..... اون که خواست نقطه ضعفمو بدونه - اون که کشید برام نقشرو ..... اون که گفت نبخشیشو .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 (ویرایش شده) با سلام. شکایت شما رد شد. دلایل:این مورد بسته به خوده شما بود و باید در مبالغ دقت و به فرده خاطی اعتماد نمیکردید! پ.ن:این که چیزی نیست!من سره ۵ک ۳ روز گوشیمو Off کردم پ.ن:این اصلا شکایت نیست داش من الکی اومدم پ.ن:اگر ازش شکایت کنی Warn میگیره. ویرایش شده November 24, 2023 توسط AmIrYY نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 چه باید گفت... نقل قول 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 4 ساعت قبل، Cyber گفته است: اگر نیاز مالی داری بیا بهت 1 میل 2 میل کمک کنم الان داش من نیاز مالی شدید دارم آیا ۱میل میدی؟ بخدا که نمیدی همش حرفه بیبینم که سره حرفشه و میاد این تاپیک باز میکنه بزن به اکانت: اگه زدی واقعا مردی ببینیم سره حرفت هستی یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در November 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2023 سلام داداش قبولت دارم دزدی، دزدیه، میخواد 10 میل باشه، میخواد 1$ باشه ممنون که همچین آدمایی رو بهمون معرفی میکنی نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2023 3 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: سلام داداش قبولت دارم دزدی، دزدیه، میخواد 10 میل باشه، میخواد 1$ باشه ممنون که همچین آدمایی رو بهمون معرفی میکنی حرف شما صحیح چی بگم آقا امیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در November 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2023 3 ساعت قبل، AmuAmiir گفته است: سلام داداش قبولت دارم دزدی، دزدیه، میخواد 10 میل باشه، میخواد 1$ باشه ممنون که همچین آدمایی رو بهمون معرفی میکنی حق تا پنج دنیای موازی نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در November 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2023 Mewo نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Proofessor ارسال شده در November 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2023 خب الان یه سوال ایشون اومده بالاس چرا تاسف برا بالاس؟ حالا خودتو ناراحت نکن بیا دو برابرشو میدم خدمتت نقل قول ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cyber ارسال شده در January 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 در ۱۴۰۲/۹/۵ در 23:22، Proofessor گفته است: خب الان یه سوال ایشون اومده بالاس چرا تاسف برا بالاس؟ حالا خودتو ناراحت نکن بیا دو برابرشو میدم خدمتت سلام عزیزم مسئله 50 k نیست مسئله اینه لاقل کسی میخاد دزدی کنه میخاد خودشو حقیر کمنه برای یه مبلغ درست حسابی نه 50 k .... خخخخ آخه یه ادم چه قدر حقیر باشه!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 این چه سمی بود واقعا 50K؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 نیکشو عوض کرده گذاشته KrillZ دست به دست کنید نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRALl ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 LoL نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 اوضاع مالی خرابه تو که دسته متوسطی پول در میاری ۵۰ کی چیه اخه حداقلی بگو ۱ میل ۲ میل دادش تو که گفتی بگو خوب من نیاز مالی دارم پول میدی یا نه بالای ۱ میل پایین تر ندی هم مشکلی نیست دمت گرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.