Fayez ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: باگ اول: زمانی که بیل را بردارید Jail time left متوقف میشه حالا شاید یه بنده خدایی بیاد بگه باگ نیست فکرشو کن بیل داشته باشی تایم هواخوری تموم شد اونوقت چی میشه؟ باگ دوم: زمانی که در حال فرار از حیاط باشید و پلیس شمارو ببینه و وانتد بده نمیتونید از Rep/ استفاده کنید (قطعا باگ هستش در نسخه های قبلی این مورد وجود نداشت و میشد با پلیس درگیر شد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): مدارک موجوده در صورت نیاز یکی از توسعه دهنده ها اعلام کنه اپلود میکنم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برید زندان بیل بردارید (باگ ۱) در هنگام بیل زدن به دیوار وانتد دریافت کنید (باگ ۲) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 آره باگ ۲ رو موافق ام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cry ارسال شده در November 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2023 خدا وکیلی خیلی بده تا بیلو برمیداری تایم استراحت تموم میشه الکی الکی 20 تا اسکیپ پوینتت میپره MySelf My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rika ارسال شده در November 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2023 اره باگ ۲ واقعا رو مخه 𝑀𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡 𝑀𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑠 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2023 Admbot wanted میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2023 20 ساعت قبل، Fayez گفته است: فکرشو کن بیل داشته باشی تایم هواخوری تموم شد اونوقت چی میشه؟ بنده تست نکردم ولی فکر کنم فرار از زندان با شکست مواجه میشه و زمان از دوباره محاسبه میشه. ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در November 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2023 1 ساعت قبل، Farab گفته است: بنده تست نکردم ولی فکر کنم فرار از زندان با شکست مواجه میشه و زمان از دوباره محاسبه میشه. نه بیل میمونه تو دستت اگه یکی بکشتت خراب میشه فکرشو کن ۲۰ دقیقه وقت زندانت متوقف باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در November 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2023 11 ساعت قبل، Fayez گفته است: نه بیل میمونه تو دستت اگه یکی بکشتت خراب میشه فکرشو کن ۲۰ دقیقه وقت زندانت متوقف باشه خب یعنی فرار از زندان باید با شکست مواجه بشه و زمان دوباره محاسبه بشه ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در November 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2023 3 ساعت قبل، Farab گفته است: خب یعنی فرار از زندان باید با شکست مواجه بشه و زمان دوباره محاسبه بشه تا جایی که یادمه فرار از زندان وقتی شروع میشه که از حیاط خارج شی و از اون موقع شمارش ۷ دقیقه حساب میشه نه همون لحظه ی برداشتن بیل چون من بیل از دستم قیب نشده تا حالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 9, 2023 @Fayez با سلام و درود موارد گزارش شده باگ نیستند و مورد دوم هم Abuse بوده و برای همین بسته شده است ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده