Unavailable ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: باسلام؛ افرادی که قبلاً در اقلیتِ ویژه رنک +3 دریافت کرده و Lawyer Point آنها +10 شده و استعفا داده و مجدداً عضوِ فکشن شده با رنکِ 1 در Copapps/ نمایش داده می شوند اما نمی توانند Approval بفروشند زیرا رنکِ آنها 1 می باشد. (برای فروش Approval رنک +3 نیاز است) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - ویرایش شده November 14, 2023 توسط Leyt 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در November 15, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 درود! ممنون بابت گزارشتون! این مشکل قبلا گزارش شده بود و فکر میکنم دوستان در تیم توسعه این مورد رو حل کردند. آیا هنوز این مشکل پا بر جاست؟ COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 15, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 در حالِ حاضر موردی ندیدم، فکر میکنم فیکس شده؛ باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 سلام من R2 هستم اما میگن توی Copapps هست اسمت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در November 15, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2023 لطفا یکبار دیگه بررسی کنید، در صورت پا بر جا بودن این مشکل، همینجا اطلاع بدید. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۴ در 13:18، Mohny گفته است: لطفا یکبار دیگه بررسی کنید، در صورت پا بر جا بودن این مشکل، همینجا اطلاع بدید. برطرف شد؛ باتشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در November 17, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2023 بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Leytom واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده