PANDORA ارسال شده در November 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی میخوای موتور رنگ کنی مثلا carcolor بعد باید دو تا کد بدی مثلا 001 003 حالا 001 رنگ گلدی نیست اما کد 233 گلدیه برای NRG کد دوم 233 هستش فقط میخوام کد 1 عوض بشه حالا از سفید میخوام عوض کنم مثلا قرمز 003 کد carcolor رو میزنم باز 2 تا کد میخواد 233 میزنم اون رنگ گلدیو دارم اما باز گلد کم میکنه نباید اینطوری باشه فکر میکنم 1200 تا 1400 از گلد من کم شده به خاطر این باگ - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): خودتون تست کنید - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ------------------- مردم شهری که همه در آن می لنگند، به کسی که راست راه می رود می خندند! http://agsa.arsacia.ir/players/bars/pandora.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در November 14, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون! این مشکل بر طرف شد. بسته شد. ae1cdbe9d7618404bba0f58e5f051400d23197aa COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Pandora واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده